fbpixel
Skip to main content

Pinholes și Fluturi pe Asfalt

Pinholes și Fluturi pe Asfalt

Pinholes și Fluturi pe Asfalt

Pinholes – Fluturi pe Asfalt – Live in Rockstadt, 9 Aprilie


Pinholes

Pinholes sunt un proiect muzical de rock alternativ, format in Iasi in 2011. Grupul abordeaza o intersectie de stiluri - de la alternative la post rock, art rock sau shoegaze, sub forma unui val de sunet si haos tinut sub control.

In anii de la formare si pana acum, Pinholes au lansat 3 albume full lenght (Zmei, Era Pietrelor Neslefuite, Dorumetru) si un split EP cu Nava Mama (Sputnik). Fiecare album defineste cate o metafora schizofrenica, de la provocarile intimitatii umane (Era Pietrelor Neslefuite) la fragilitatea amintirilor, dorului si senzatia de izolare in lipsa lor (Dorumetru). Cu fiecare album se cauta vindecarea unei dureri fantoma, a unor sentimente ce au pierdut contactul cu realitatea.

Muzica si versurile Pinholes incorporeaza zgomotul a tot ceea ce s-a auzit pana acum, fara a suna la fel.


Pinholes inseamna:

Vladimir – Vocals & guitar

Gheo – Guitar

Vlad – Vocals and guitar

Robert – Drums

Sergiu – Bass.


FB - http://bit.ly/2lkfqPk

Instagram - http://bit.ly/2kmboaM

Youtube - http://bit.ly/2kHT50F

Spotify - https://spoti.fi/39LSYXQ


Fluturi pe Asfalt

Fluturi pe Asfalt s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca, iar după o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut Reconstituire (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România, creindu-și în proces un statut de cult.

Al doilea album – Munti sub Mari, a aparut in 2016 si aduce un sunet mai dens si intunecat in stilul Fluturi pe Asfalt, cu versuri ce sintetizeaza iluzii nostalgice fara forma.

In modul caracteristic de a crea, grupul pregateste secretos un nou album si o alta forma eclectica de a consuma sunetul.


Fluturi pe Asfalt inseamna:


Eugen – Vocals & Guitar

Gheo – Guitar

Andrei – Bass

Robert - Drums


FB – https://bit.ly/325r2vC

Youtube – https://bit.ly/2SW3Ewv

Spotify - https://spoti.fi/2V2jB6U

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe