om la lună lansează Fazele Lunii, joi, 29 februarie, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca
Fazele Lunii conține 20 de piese, înregistrate live cu ocazia concertului de pe 16 iunie 2023, de la Teatrul Național București, și este un fel de „best of so far” – cu cele mai iubite cântece de pe cele trei albume om la lună, reorchestrate într-o formă electro-acustică.
Este o reîntoarcere la originea minimalistă a proiectului de rough acoustic poetry, cu un plus considerabil de emoție odată cu apariția violoncelului Flaminiei Nastai – invitatul permanent al trupei, dar aducând suplimentar și sunete electronice, drum-machine și elemente noi de percuție.
Albumul Fazele Lunii va fi disponibil atât în format digital – pe toate platformele de streaming, dar și în format fizic – dublu CD și dublu vinil, începând cu data de 23 februarie. De asemenea fanii vor avea acces la întreg concertul de la Teatrul Național, filmat multicam.
„Fazele Lunii este un proiect despre noi cei de acum. Despre cei ce am devenit în anii ăștia cinci. Este despre bunele și relele care ni s-au întâmplat, despre creșterile și descreșterile noastre ca oameni. Despre evoluția noastră ca muzicieni, cu nesfârșitele încercări, eșecuri și momente în care am vrut să ne oprim. Dar totodată este despre noi cei care am tras de fiecare dată aer în piept și am mai băgat o fisă. Și încă una. Până la ultima din buzunar, cea care chiar a pornit tonomatul cel vechi. Fazele Lunii sunt fazele noastre ale tuturor. Sunt stările noastre în continuă creștere și descreștere, luminând calea sau stând ascunși în umbră. Iar cântecele om la lună de pe cele trei albume de până acum, cântate acum în forma aceasta electro-acustică-minimalistă, suntem noi pe drumul ăsta lung de o viață.” – Doru Pușcașu, om la lună
om la lună lansează oficial albumul Fazele Lunii cu un concert la București, la Palatul Bragadiru, pe 24 februarie, urmat apoi de un turneu în mai multe orașe, printre care Brașov, Cluj, Timișoara sau Sibiu.
Despre om la lună:
om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe - de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.
Trupa are la activ trei albume de studio: „Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; „În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și „Echilibru” (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.
La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.