OM LA LUNĂ | End of Summer Camp. Ediția a doua, 6 – 7 septembrie – Corbu (Complex Răsărit)

OM LA LUNĂ | End of Summer Camp. Ediția a doua, 6 – 7 septembrie – Corbu (Complex Răsărit)

OM LA LUNĂ | End of Summer Camp. Ediția a doua, 6 – 7 septembrie – Corbu (Complex Răsărit)

În anii ăștia cinci de om la lună – trupa, am legat multe prietenii. Ne-am găsit unii cu alții, ne-am cântat cântecele și ne-am legat în mod definitiv. Am descoperit că nu suntem deloc diferiți, că ne regăsim cu toții în cântec și în poezie, iar concertele sunt deseori un pretext pentru a ne revedea. Am bătut țara în lung și în lat de mai multe ori. Experiențele din fiecare loc în parte ne-au îmbogățit spiritul și ne-au dat sens și curaj să ne continuăm drumul. Ne-am promis unii altora că n-o să ne oprim. Că o să ne dăm până la ultima coborâre. Și i-am dat capătului de linie o altă perspectivă.

Iar voi ați venit după noi, indiferent unde ne-am dus. Pe cei mai mulți vă știm după nume, am stat și am povestit după concerte. Ne-am cunoscut pe bune. Ba mai mult, voi între voi ați legat prietenii și acum vă vedeți și în afara concertelor noastre. Am devenit comunitate, am devenit familie.  

 

Pentru noi toți am făcut anul trecut o mică tabără. Un weekend în care să fim împreună. Anul trecut a fost prima ediție. Și au venit prieteni de peste tot. Și de la Iași și de la Cluj și de la Suceava, ba chiar și de la Londra. Și pentru că a fost nemaipomenit, anul ăsta o facem din nou. Tot la Corbu, la mare. Acolo unde noi am scris albumul patru și care a devenit pentru noi un loc de neprețuit.

 

om la lună | End of Summer Camp – ediția a doua. 6 7 septembrie, ultimul weekend înainte să înceapă școala. Noi și prietenii noștri. La Complex Răsărit, pe plaja din Corbu. O să se cânte mult, chiar de pe albumul nou, o să dansăm, o să mâncăm pește, ba chiar o să și gătim. Plus baie din belșug, fotbal, șprițuri până la răsărit și povești cât cuprinde. 

Poți să îți aduci cortul, să vii cu rulota, dacă ai, sau să te cazezi la pensiunile din zonă.

Hai cu noi, o să fie niște zile de ținut minte mereu.

 

Avem doua variante de bilete, de o zi (pentru fiecare zi în parte) dar și un abonament pentru ambele zile. Primele 50 de bilete la fiecare categorie sunt la preț de Super Early-Bird: abonament 100 lei și biletul de o zi, 70 lei.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

 

Pentru mai multe detalii despre Complex Răsărit și rezervări la camping:

Tel: (0761) 322 232 sau (0761) 322 233 | https://rasaritcorbu.ro/ | Complex Răsărit pe Facebook

Location
Date
Price
Order
Location
Date
ABONAMENT 6-7 SEPTEMBRIE 2024
Order

160 lei (presale)

Location
Date
6 SEPTEMBRIE - Prima zi
Order

90 lei (presale)

Location
Date
7 SEPTEMBRIE - A doua zi
Order

90 lei (presale)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe