Noaptea Menestrelilor

Noaptea Menestrelilor Concert extraordinar folk

Noaptea Menestrelilor

Concert extraordinar folk

Se va întâmpla şi de data aceasta… Cu un pic de curaj, cu o doză mare de responsabilitate și grijă față de semeni...Într-un început de toamnă  aprins , menestrelii îşi vor acorda lirele şi vor porni pe calea sufletului în căutarea versului de dor. 

Într-o noapte magică, versul va mângâia gândul, cântecul va trezi auzul, şi toţi cei care au răspuns chemării, vor regăsi preţ de câteva ceasuri tărâmul pur al  ARMONIEI... 

Se va mai fi scrie o filă  şi povestea va continua să se scrie atâta timp cât mai avem nevoie de a ne descoperi sufletul, atâta vreme cât mai dorim să ne păstrăm visele. An de an ne vom întoarce, mai romantici, mai frumoşi, mai tineri, pentru că doar trăim în poveste, şi dacă noi vrem, putem face ca timpul să curgă, nefiresc, în sens invers.

La fiecare început de toamnă, la ceasul când Luna îşi cântă versul de dor, menestrelii se vor aduna tot mai mulţi, aducându-vă în dar poveştile lor.         

Și dacă vom fi reuşit fie şi pentru câteva clipe să fim mai buni, să-i  facem pe alţii mai buni, înseamnă că nici un efort n-a fost în zadar.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe