fbpixel
Skip to main content

Men I Trust (CA) Live

Men I Trust (CA) Live

Men I Trust (CA) Live

Trioul canadian Men I Trust concertează pentru prima dată la București – miercuri, 12 octombrie 2022, la Control Club.

Început în 2014, la Montreal, proiectul Men I Trust este creația producătorului de origine română Dragoș Chiriac și a amicului său din liceu, Jessy Caron. În 2016, celor doi li se alătură chitarista și solista vocală Emmanuelle Proulx. Trioul are în palmares cinci albume de studio, dintre care cel mai recent, Untourable Album, a fost lansat în august 2021 și, în ciuda titlului, a fost însoțit de un amplu turneu în Statele Unite și Europa.

Catalogat frecvent în sfera electro-pop, indie sau dream pop, sound-ul Men I Trust este inspirat de un melanj de muzică clasică, jazz, dar și piese pop din adolescența celor trei membri ai trupei, care se declară fani ABBA și Bee Gees. „Se pare că muzica pe care o descoperi și o îndrăgești în adolescență se cimentează în psihicul tău pentru totdeauna și-ți influențează toată viața”, spun cei trei.

Înregistrat în home studio-ul lor din Quebec-ul rural, noul album Men I Trust a fost conceput în perioada lockdown-ului, când membrii trupei nu credeau că vor avea ocazia să cânte live aceste piese, fapt ce a deschis noi posibilități creative: „am compus liber, ca și cum eram suspendați în timp, fără legături cu lumea exterioară”, mărturisesc cei trei. 

Men I Trust's Untourable Album is a perfect headphones record. – Exclaim!

Woozy Mac DeMarco-style indie rock, hallucinatory trip-hop, airy dream-pop, and similar meditative textures” – Stereogum

Men I Trust, a group out of Montreal, has built a considerable following despite no label or publicist to help deliver their tunes, a minor fact which conceals just how confidently the music speaks for itself. – The Fader

https://menitrust.bandcamp.com/ 

Stay Up To Date With Your Favorite Events