fbpixel
Skip to main content

Concert Phunk B

Cel mai gras frumos din Romania.. dar si cel mai constant si relevant MC al momentului, Phunk B ajunge in Bucuresti / Club Quantic pe data de 9 Noiembrie 2019 pentru a oferi un show de Hip Hop autentic alaturi de Manafique si invitati cu adevarat speciali.

Miru si Capitanu' au impartit scenele festivalelor Insula si Sunset unde..Miru a dat o mana de ajutor grasanului dubland piese ca "Digestiv" si "Tessellata 7" iar combinatia a fost neasteptat de placuta, de aceea ii vom auzi impreuna si pe scena din Goblin Constanta . Dar pana la inceperea show-ului gAZAh Oficial si C'est Manafique vor asigura Warm-Up-ul cu muzica Hip Hop romaneasca.

Alaturi de colegul si prietenul sau C'est Manafique pun la cale un material intitulat "MANAFUNK" , un concept ce doreste sa reaminteasca romanilor ca sunt frumosi si puternici, rezistenti si sarguinciosi.. si ca neputinta poate fi inlocuita cu motivatie, proces ce poate fi sporit de acest proiect muzical ce urmeaza sa fie dat spre ascultare iarna aceasta.

Va asteptam la un concert special.

Concert Phunk B

we also recommend

#concertdeacasa Bogdan Drăgănescu, pian Din Salonul de Muzică al artistului, direct în casele noastre!
12.04.2020
#concertdeacasa Bogdan Drăgănescu, pian

Din Salonul de Muzică al artistului, direct în casele noastre!
Online

#concertdeacasa  - Teodora Țepeș, pian și Diana Maria Turcu, vioară De la Zürich, din Salonul de Muzică al artistelor, direct în casele noastre!
27.04.2020
#concertdeacasa - Teodora Țepeș, pian și Diana Maria Turcu, vioară

De la Zürich, din Salonul de Muzică al artistelor, direct în casele noastre!
Online

#concertdeacasa - Bogdan Costache, vioară și Liliana Iacobescu, pian Din Brașov, din Salonul de Muzică al muzicienilor, direct în casele noastre!
14.05.2020
#concertdeacasa - Bogdan Costache, vioară și Liliana Iacobescu, pian

Din Brașov, din Salonul de Muzică al muzicienilor, direct în casele noastre!
Online

Bilet general ARTA-Acasă
din 12.05.2020
Bilet general ARTA-Acasă


Online