fbpixel
Skip to main content

KATAPÜLZ : spectacol de muzică în mișcare și percuție corporală

5+

cu Florent Diara și Anne-Sarah Bornkessel (Franța)

KATAPÜLZ : spectacol de muzică în mișcare și percuție corporală cu Florent Diara și Anne-Sarah Bornkessel (Franța)

5+

KATAPÜLZ : spectacol de muzică în miscare și percuție corporală

cu Florent Diara și Anne-Sarah Bornkessel (Franța)

Spectacol pentru toate categoriile de vârstă (începând cu 5 ani)

Data : Sâmbătă, 2 noiembrie, ora 18

Locul : Sala de concerte a Colegiului Național de Artă « Ion Vidu »

Durata : 45 minute

Descriere :

Katapulz este un spectacol de muzică și dans în care principalul instrument de percuție este corpul. Sunetul emană din mișcările celor doi artiști prezenți pe scenă. Aceștia își pun întrebări din priviri și își răspund prin gesturi, creând împreună o muzică a corpului. Publicul este invitat astfel să descopere un univers artistic în care mișcările se ascultă, iar sunetele se pot vedea!

Teaserhttp://bit.ly/SpectacolMuzical-percutie-corporala

Preț bilet: 

·25 lei – tarif general 

·GRATUIT - pentru posesorii cardului CulturaPLUS. La intrare, este obligatorie prezentarea cardului (nominal și valabil la data spectacolului). In cazul in care ati achizitionat acest tip de bilet si nu mai puteti ajunge, vă rugăm să vă adresați Mediatecii Institutului Francez ([email protected])

·ELEVI – pentru grupurile de minimum 10 elevi, vă rugăm să vă adresați Mediatecii Institutului Francez ([email protected])

 Biletele se pot cumpăra de pe site-ul eventbook.ro sau de la Librăria Humanitas Timișoara, partener Eventbook (Str. Episcop Augustin Pacha nr. 6 - intrare din Str. Eugeniu de Savoya)

Informații utile:

Accesul în sala de spectacol se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului și este permis numai până la ora de începere a reprezentației.

Accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă.

Minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Ratarea vizionării spectacolului ca urmare a neprezentării la ora indicată pe tichet nu oferă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.

Din respect pentru interpreți și pentru a evita eventualele situații neplăcute, vă adresăm rugamintea de a fi punctuali și de a nu folosi telefoanele mobile în sala de spectacol.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier).

we also recommend

voucher valabil 2 luni de la achiziție
Experimenteaza - curs online de pictura pentru incepatori


Online, pe zoom.us

Surpriza Iepurasilor de Paste Spectacol cu mascote si personaje
disponibil pentru vizionare până pe 10.05.2021, 48h de la achiziția biletului
Surpriza Iepurasilor de Paste

Spectacol cu mascote si personaje
Online