Julie Mayaya – concert la tine in sufragerie

Julie Mayaya – concert la tine in sufragerie

Julie Mayaya – concert la tine in sufragerie

In toamna anului trecut, artistul a lansat piesa HATERS, parte a EP-ului cu acelasi nume, ocazie cu care a expus LIVE toate piesele de pe acesta.

Artista a facut diponibile doar o parte din variantele de studio ale pieselor in mediul online, planul fiind sa promoveze EP-ul prin intermediul concertelor LIVE, oferind astfel publicului experienta premierei.

Julie: “Mi-am dorit ca publicul prezent la concerte sa traiasca experienta unei premiere. Sa aiba acces la un material pe care in prima faza il pot auzi doar LIVE. Concertul de lansare s-a bucurat de un feedback foarte bun, oamenii manifestandu-si interesul asupra materialului, dorind sa il poata reasculta. Totodata au inteles si ideea pe care o promovez, respectiv de a permite si celorlalti ascultatori sa interactioneze intai, la fel ca si ei, cu materialul LIVE.

Avand in vedere ca situatia actuala nu ne-a mai permis sa ne respectam planul, am decis sa oferim publicului posibilitatea de a vedea concertul LIVE sustinut in momentul lansarii oficiale din toamna.

Sper ca publicul sa imbratiseze aceasta initiativa si sa continue sa imi ofere feedback cu privire la material.

Eu sunt un artist de live, pe care studioul il inhiba. Energia mi-o iau intotdeauna de la public si de la oamenii din trupa. Vizionand concertul, dorul de scena si de public a devenit si mai mare si mai putin suportabil. Insa, trebuie sa dam dovada de solidaritate si sa contribuim cu totii la impiedicarea raspandirii virusului, stand acasa.

Sper ca acest concert sa bucure cat mai multi ascultatori si sa ii scoata, chiar si pentru o ora, din rutina in care acestia se afla de cand sunt in izolare

După achiziția pachetului bilet + CD, vă rugăm să transmiteți adresa la care doriți să fie livrat CD-ul pe e-mail la: mjulieme@gmail.com și veți primi coletul în 7 zile lucrătorare.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe