fbpixel
Skip to main content

Bugge Wesseltoft & Christian Prommer la Jazz Nouveau

Bugge Wesseltoft & Christian Prommer la Jazz Nouveau

Pe 21 mai, ne revedem în Control cu reputatul pianist norvegian Bugge Wesseltoft, de data aceasta alături de bateristul american Christian Prommer.

Un concert în care îl avem pe de o parte pe Bugge Wesseltoft, cu o muzică plină de lirism inspirată de Bill Evans sau Herbie Hancock, dar și de melancolia scandinavă, și de cealaltă avem energia și groove-ul unui baterist, dj și producător de anvergură, Christian Prommer.

Aflat la a doua vizită la Jazz Nouveau, după ce în 2017 a concertat cu proiectul New Conception of Jazz, Bugge Wesseltoft este considerat un pianist nonconformist, al cărui talent neobișuit a fost remarcat încă din anii ’90. Norvegianul a colaborat pe parcursul carierei sale cu numeroși muzicieni cunoscuți: Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Terje Rypdal, Jojo Mayer/Nerve, Nils Petter Molvaer, Jon Eberson sau Dhafer Youssef fiind doar o mică parte dintre ei.

Christian Prommer are o experiență de douăzeci de ani ca producător și instrumentist, perioadă în care și-a pus talentul în slujba multor proiecte de succes din muzica electronică. Dintre ele amintim Flash, Trüby Trio, Voom Voom sau Dj Hell.

Construită pe chemare și răspuns, ascultare intuitivă, reacții spontane, experiență și virtuozitate, muzica celor doi instrumentiști evocă deopotrivă primordialul și modernul sonor.

Un concert care vă va deschide urechile, va încălzi inimile și vă va face să dansați!

Concertul Bugge Wesseltoft & Christian Prommer are loc pe 21 mai la ora 20’00, în Control Club. Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Biletele costă 50 de lei și se găsesc online pe www.eventbook.ro

Video

http://bit.ly/2mOOXuZ

Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Jazz Nouveau.

we also recommend

Concert HEALING RAGAS - santur Satyendra Singh Solanki
disponibil pentru vizionare în perioada 7-13.08
Concert HEALING RAGAS - santur

Satyendra Singh Solanki
Online

Concert Muse Quartet Gala de Închidere a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL 2020, ediția a XVII-a, urmată de proiecția filmelor câștigătoare
15.08.2020
Concert Muse Quartet

Gala de Închidere a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL 2020, ediția a XVII-a, urmată de proiecția filmelor câștigătoare
Green Dolphin Camping