fbpixel
Skip to main content

Intim Torna Illegál + Afterparty

Intim Torna Illegál + Afterparty

A Generáció Party bemutatja:

 Intim Torna Illegál 

 

Az Intim Torna Illegál 2010-es megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de a Mennyország kapuján át a Köszönöm szépen-ig vagy az idei Feltettem a polcra a szívemet-ig számos dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét.

Képviselték már Magyarországot Európa legrangosabb showcase-eseményén, a Eurosonic fesztiválon. A három éve megújult zenekar a 2017-es Köszönöm szépen EP dalait is beépítve 2018-ban egy egységes albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel, melyről decemberben a BÚÉK című filmben is hallható Minden kedden című dalhoz készült a filmvígjátékhoz kapcsolódó videoklip.

A fizikai formátumban, MOL-kutaknál kapható album aranylemez lett. A zenekar mindezt megünnepelendő 2019 elején vadonatúj fényekkel és a Hibátlan című dallal is megajándékozta rajongóit, majd tavasszal példa nélküli módon számot írt és klipet készített az ittas vezetés ellen. A Feltöltve című dal mérföldkő abban az együttműködésben, amely egy éve indult a HEINEKEN az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) között e veszélyes jelenség visszaszorítása érdekében. A dalban közreműködött a Készenléti Rendőrség rézfúvós zenekara is, amely fellépett az ITI nagy sikerű június 20-i koncertjén is a Budapest Parkban.


Tagok:
Dorogi Péter - ének, gitár

Gálos Ádám - dob

Nádasdi János - ütőhangszerek, rap

Bikali Sándor - basszusgitár

 

Spotify: https://spoti.fi/2GTUhcd
YouTube: https://bit.ly/2IszMFW
Instagram: https://bit.ly/2BLSinq
Facebook: https://bit.ly/2x69Eep

 

 

we also recommend

Peripetii in Regat - adaptare Frozen Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
24.11.2019
Peripetii in Regat - adaptare Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
Sala Traube

Ricardo Caria - Fado vesel Invitat special: Paul Arva
30.11.2019
Ricardo Caria - Fado vesel

Invitat special: Paul Arva
Casa de Cultura "Mihai Ursachi"