fbpixel
Skip to main content

Humans of Brașov: Cuvinte (Sold Out)

Humans of Brașov: Cuvinte (Sold Out)

Humans of Brașov: Cuvinte (Sold Out)

Continuăm povestea Humans of Brașov cu un eveniment live în care aducem pentru prima oară poveștile brașovenilor (in)vizibili pe scena Bastionului Artiștilor într-un format cu momente intercalate de dans, muzică, film și storytelling.

Prin cuvintele ambasadorilor Humans of Brașov sau chiar prin propriile momente pe scenă, publicul va afla povestea lui Ștefan Vereș, brașoveanul care desenează portrete în Piața Sfatului de 20 de ani și care povestește despre importanța de a-ți urma pasiunea în viață; povestea lui Ionuț Rucăreanu, brașoveanul aplecat de viață care vinde ziare în intersecția de la Patria de 15 ani și care a dat dovadă de voință, indiferent de vreme și de greutățile vieții; povestea lui Constanțin Bănuță, brașoveanul de 70 de ani care se plimbă aproape zilnic prin oraș în timp ce ascultă muzică pe bicicletă pentru a-i face pe oameni să zâmbească și alte povești prezentate prin dans, muzică și un scurtmetraj. Lisa Bella va susține un recital la un instrument inedit numit hang drum. Victor Panțuru va povesti despre ce înseamnă să privească viața de la înălțime și sportivul Lorand Turkosi din Răcădău, unul dintre puținii brașoveni care participă la concursuri de trial biking, va povesti despre ce înseamnă acest sport inedit pentru el. Toate aceste povești din cadrul primei ediții Humans of Brașov: Cuvinte se vor încheia cu un scurtmetraj românesc care prezintă o poveste locală într-o lume globală: scurtmetrajul Opinci, premiat în numeroase competiții naționale și internaționale.

Nu avem nevoie de cuvinte pentru a simți fericirea. Dar avem nevoie de cuvinte pentru a descrie fericirea. Viața. Cuvintele ne aduc mai aproape unii de alții. Cuvintele produc emoție. Cuvintele deschid suflete și minți. Cu toții suntem diferiți și cu toții folosim cuvinte pentru a deveni (și mai) diferiți. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt.

Tema evenimentului: Cuvinte

Organizator: Asociația Erasmus House

Eveniment susținut de Magnolia Brașov și Muzeul Județean de Istorie Brașov

Parteneri: Bastionul ArtiștilorHumans of Brașov, MESE Brașov, Utopic Brain, Centrul Cultural RedutaLa pas prin Brașov, Tipografia, Visssual, Fundația Comunitară Brașov

Parteneri media: Zile și Nopți Brașov, Radio Brașov

Bilet intrare 30 de lei (Sold Out)

Scopul evenimentului Humans of Brașov este de a aduce umanitatea mai aproape de oameni, prin oameni. Brașovul are nevoie de oameni pe bune care au curajul să își spună poveștile pe bune. Brașovul reprezintă suma cuvintelor, emoțiilor și faptelor noastre. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt. Emoție cu emoție. Faptă cu faptă.

Asociația Erasmus House este o organizație non-profit din Brașov care promovează dialogul și diversitatea de opinii prin evenimente culturale și dezbateri locale.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe