Caravana “DJANGO” - Gypsy Jazz Manouche” – EMY DRĂGOI

Caravana “DJANGO” - Gypsy Jazz Manouche” – EMY DRĂGOI

Caravana “DJANGO” - Gypsy Jazz Manouche” – EMY DRĂGOI

Deși, din cauza vremii nefavorabile, nu ne-am putut bucura de concertul special EMY DRĂGOI & Aylin Cadîr – CINEACORDEON, de Ziua Bucureștiului, în Grădina cu Filme – Cinema & More, vă invităm de această dată în spațiul Teatrelli, la un alt proiect de excepție care poartă semnătura maestrului EMY DRĂGOICaravana “DJANGO” - Gypsy Jazz Manouche”. Omagiu – Django Reinhardt & Stéphane Grappelli. Invitat special: AYLIN CADÎR.

Un gen muzical cu o istorie şi un parfum aparte: Jazz-ul Manouche, originar din suburbiile  Franței - ţara în care  Emy Drăgoi şi-a desăvârşit studiile muzicale, primind titlul de „Artistul anului”. Este, de asemenea, țara  în care i-a descoperit pe iluştrii promotori ai acestui gen muzical, Django Reinhardt şi Stéphane Grapelli, trăind alături de David Reinhardt (nepotul lui Django), susținând spectacole împreuna cu el și Trio Rosenberg, Biréli Lagrène, Didier Lockwood etc.

Din repertoriul acestui proiect nu vor lipsii  teme nemuritoare, precum: "Minor Swing", "Daphne", "Belleville", "Djangology", "Swing '42" și "Nuages", devenite piese standard în muzica de jazz.

Invitatul special al proiectului este Aylin Cadîr – actriță a Teatrului Național București, apreciată  pentru rolurile  din teatru şi film, pentru prezenţele de la radio şi televiziune, având şi o solidă pregătire muzicală.

Totodată, alături de Emy Drăgoi  pe scenă: Jazz Hot Club Romania.

Vă așteptăm, așadar, la un voiaj muzical plin de magie!

----

📍Dragi spectatori, având în vedere Hotărârea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență nr. 61/02.10.2021 și Hotărârea de Guvern nr. 1050/02.10.2021:

📍 Accesul în sala de spectacole Teatrelli este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Atestarea vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 (generate și descărcate de pe platforma https://certificat-covid.gov.ro/).

📍Organizatorul are obligația de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind aplicația mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului.

📍Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie! 

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe