Gray Matters

Gray Matters Lansare Bipolar

Gray Matters

Lansare Bipolar

14 Martie este seara premierelor, o seara in care Gray Matters, aflata pentru prima oara in rol principal, va acapara scena si isi va pune amprenta 100% asupra acestui eveniment. Cu ocazia acestui concert vom putea urmari pentru prima data videoclipul piesei " B I P O L A R" si ne vom putea bucura alaturi de invitatii lor.

Despre << BIPOLAR>> 
"Menit sa scoata la lumina, sa scuture, sa sparga si sa distruga ca mai apoi sa reconstruiasca, videoclipul descompune vizual latura schizoida a personalitatii tulburate de paradoxuri, angoase si frici irationale. Incapabili sa repereze o demarcatie fixa intre realitate si propriile constructii mentale, intre stabil si fluctuant, intre cine vorbeste si cine asculta, GrayMatters ne ofera o serie de imagini aparent disfunctionale dar care, regenerandu-se perpetuu, intr-un mod paradoxal, reusesc sa obtina o imagine clara a unei minti indefinite."

Open doors: 20.00
Biletele vor fi disponibile in reteaua Eventbook.ro

-----------------------------------------------------------------
Pe 14 martie, Club Control va fi gazda unui eveniment ce marcheaza evolutia si maturitatea muzicala a celor de la Gray Matters. De 3 ani, trupa ne-a dovedit ca nu doar albul si negrul sunt relevante, ci si toate nuantele de gri care reprezinta puntea dintre cele doua extreme: muzica electronica si cea rock.

Gray Matters e îmbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil și un caracter propriu, care se încăpățânează să aducă mereu ceva nou pe scenă, în sala de repetiții sau în studio. Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalități de expresie a stărilor de spirit prin muzică. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu în schimbare, mereu definit printr-o altă îmbinare fina de sunete, ca pe o paletă cromatică muzicală care acoperă un spectru larg de elemente sonore și de emoții. 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2d-rFypvASj6Sy7wdFkjgw
Fb facebook.com/graymattersband
Bc graymatters.bandcamp.com


----------------------------------------------------------------------

Invitat special:
Low freq (Dream DIggers dj set)

Based in Bucharest, Codin Orășeanu aka Low Freq is present on the music scene for over 15 years. Music producer, DJ and promoter, Low Freq combines elements of bass music with strong industrial synths, continuously searching to explore the sound. Over time Low Freq has been a part of groups such as Blanoz, Shadowbox while in 2014 he started the band Dream Diggers. Alongside Dani, Low Freq is also operator for Irie Warriors Soundsystem. 2017 is the year Codin Orășeanu formed Black Rhino Music.

https://soundcloud.com/the-dream-diggers
https://www.soundcloud.com/low-freq

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe