Concert URMA – Just Strings

Concert URMA – Just Strings Grădina cu Filme – Cinema & More

Concert URMA – Just Strings

Grădina cu Filme – Cinema & More

Vineri, 9 iunie 2023, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7) la concertul URMA – Just Strings.

URMA – Just Strings este o abordare complet acustică a repertoriului URMA, oferită de Mani Gutău, alături de Oigăn și Anatol Cazanoi, și propune ascultătorilor un nou concept de reprezentație live, în format 360, folosind sisteme speciale de amplificare individuală de înaltă fidelitate.

__

În primăvara anului 2003, la Cluj, demarau înregistrările primului material discografic URMA, intitulat Nomad Rhymes. Un album întâmplare, semnat de un grup de muzicieni ce nu aveau nici o reprezentație live, împreună, la activ. Ce a urmat merita povestit mai departe.

Începând cu un concert susținut la răsărit, pe plaja din Vama Veche, în cadrul primei ediții a festivalului Stufstock, URMA a semnat până în prezent 4 albume de studio, „Nomad Rhymes” (2003), „Anger is a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), „Lost End Found” (2013), şi a susținut apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

URMA a susținut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Român și Sala Palatului, oferind, de asemenea, un concert special, marca MTV Unplugged, la Cinema Patria/București, alături de orchestra dirijată de Simona Strungaru.

Pe parcursul celor 20 primăveri trecute de la debut și până acum, trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitărilor acustice și a diverselor elemente de percuție.

www.urma.ro

www.facebook.com/urmabook

www.youtube.com/urmachannel

__

*Accesul începând cu ora 20:00

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Agenția de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7)

***Detalii: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe