Concert Viață - Mike Godoroja &Blue Spirit

Concert Viață - Mike Godoroja &Blue Spirit FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRU TURDA

Concert Viață - Mike Godoroja &Blue Spirit

FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRU TURDA

𝗠𝗜𝗞𝗘 𝗚𝗢𝗗𝗢𝗥𝗢𝗝𝗔 & 𝗕𝗟𝗨𝗘 𝗦𝗣𝗜𝗥𝗜𝗧

Spectacol multimedia de lansare EP album : 

🌞 VIAȚĂ : 𝘪𝘶𝘣𝘪𝘳𝘦 ▪︎ 𝘢𝘳𝘮𝘰𝘯𝘪𝘦 ▪︎ 𝘻𝘣𝘰𝘳 

▪︎ 𝗗𝗘𝗦𝗣𝗥𝗘 𝗦𝗣𝗘𝗖𝗧𝗔𝗖𝗢𝗟

Este un concept spectacular care se așează în trei părți și care asociază muzica cu elemente 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘢𝘤𝘶𝘭𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘦 𝘴𝘰𝘶𝘯𝘥 & 𝘷𝘪𝘥𝘦𝘰 𝘥𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯, 𝘦𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘵𝘦𝘢𝘵𝘳𝘢𝘭𝘦 𝘥𝘢𝘳 ș𝘪 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘴𝘶𝘳𝘱𝘳𝘪𝘯𝘻ă𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦  𝘥𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘻𝘢ț𝘪𝘦

Ideea acestui spectacol ne va purta într-o revelație asupra acestui dar de neprețuit care este Viața. Fiecare piesă muzicală, fiecare segment spectacular de sunet, lumini, video și interpretare teatrală vin să susțină un romantism actual pe care Mike îl declară și susține.

𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘢 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘤𝘦𝘯𝘪𝘤ă î𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘷𝘪𝘻𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘭𝘶𝘪 𝘔𝘪𝘬𝘦 𝘴𝘦 𝘢ș𝘦𝘢𝘻ă 𝘴𝘶𝘣 𝘤𝘩𝘦𝘪𝘢 𝘈𝘳𝘵-𝘙𝘰𝘤𝘬.

Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la soul la folk și chiar muzică jazz și progresivă . 

Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt un exotism în România cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele sintetizatoare digitale Touch Screen Synthesizer .

Este poate cel mai prodigios de mers pe care Mike îl face în întreaga lui carieră.

𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤ț𝘪𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘹ă 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘰𝘢𝘳𝘵ă 𝘢𝘮𝘱𝘳𝘦𝘯𝘵𝘢 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘪𝘮𝘦𝘥𝘪𝘢. 𝘚𝘶𝘯𝘦𝘵 𝘴𝘶𝘳𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥, 𝘱𝘰𝘦𝘮𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘨𝘳𝘢𝘵𝘦 𝘮𝘶𝘻𝘪𝘤𝘢𝘭, 𝘶𝘯 𝘴𝘤𝘦𝘯𝘢𝘳𝘪𝘶 𝘣𝘪𝘯𝘦 𝘱𝘶𝘴 𝘭𝘢 𝘱𝘶𝘯𝘤𝘵 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘷𝘪𝘯𝘦 𝘴ă 𝘳𝘦𝘧𝘭𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘦𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘪 𝘛𝘳𝘪𝘭𝘰𝘨𝘪𝘪 "𝘪𝘶𝘣𝘪𝘳𝘦.𝘢𝘳𝘮𝘰𝘯𝘪𝘦.𝘻𝘣𝘰𝘳" 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 "𝘝𝘪𝘢ță".

 

Spectacolul de lansare a albumului trilogie "𝘝𝘪𝘢ță - 𝘪𝘶𝘣𝘪𝘳𝘦.𝘢𝘳𝘮𝘰𝘯𝘪𝘦.𝘻𝘣𝘰𝘳 " este în sine o multiplă provocare, pe deoparte este o invitație pentru public de a cunoaște o zonă muzicală extrem de specială art rock, din care fac parte nume inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formația Sfinx din România și așa mai departe .


 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


J Bernardt (BE)
20:00 - Thursday, 10 October
J Bernardt (BE)
Club Control
JAMSESSION III SoNoRo Musikland
20:00 - Saturday, 3 August
JAMSESSION III
Pensiunea Critz Cross