fbpixel
Skip to main content

FiRMA - repetiție cu public & concert

FiRMA - repetiție cu public & concert

FiRMA - repetiție cu public & concert

Joi 12 decembrie, FiRMA te invita in intimitatea salii de repetitie, pentru a treia oara, dezvaluind de aceasta data si o parte a povestilor din spatele pieselor incluse pe albumul `Poezii Alese Vol.1`, dar si a celor aflate in plin proces de creatie.
 

FiRMA revine pe scena din Control si recreeaza decorul familiar in care inspiratia, perseverenta, pasiunea si disciplina isi dau mana, scotand la iveala ritmuri si versuri care transcend timpul si spatiul.

Publicului va afla, in premiera, noutati despre viitoarele materiale discografice si despre planurile trupei din 2020 si va fi invitat sa devina parte din performance-ul creativ `in the making`.
 

Interpretarile acustice si electrice, franturile de piese, corecturile si interventiile, invitatii speciali si instrumentele surpriza sunt doar cateva dintre detaliile impletite cu piesele consacrate ale trupei FiRMA, cantate full power & electric, care vor construi show-ul de pe 12 decembrie, din Club Control. 
 

facebook.com/TrupaFirma
soundcloud.com/TrupaFirma
youtube.com/c/TrupaFirma
instagram.com/TrupaFirma
 

______________________

Open doors: 20.00h

 

BILETE:

* 30 lei pre-sale pana la data de 6 decembrie inclusiv

* 40 lei in perioada 7-12 decembrie

* 50 lei la intrare, in seara evenimentului

Bilet special studenti si elevi: 15 lei

Accesul elevilor minori in club se va face conform legislatiei in vigoare. 

Pretul de 15lei este valabil atat in avans, cat si in seara evenimentului, iar la intrarea in sala de concert li se va cere sa prezinte carnetul de elev sau student.

Stay Up To Date With Your Favorite Events