fbpixel
Skip to main content

FiRMA - SOLD OUT

[Live in Control]

FiRMA - SOLD OUT [Live in Control]

#rock #concert #alternative

Sâmbătă 16 martie, FiRMA revine în Control, după lansarea celui mai recent material discografic „Poezii Alese, VOL. I”, pentru un concert încărcat de emoție și Rock`n`Roll!
De la o apariție live la alta, FiRMA nu încetează să uimească prin introducerea unui element de noutate, fie că este vorba de un nou single sau videoclip, de un nou proiect muzical, de o reorchestrare a unei piese sau de un album nou. Trupa nu se dezice de acest obicei nici pe 16 martie, când va reveni cu piese interpretate în premieră pe scena clubului Control și alte câteva surprize.
 

Open doors: 20.30h

>>> 40 lei în presale, până la data de 4 martie
>>> 50 lei începând cu data de 5 martie până în seara evenimentului inclusiv, în limita locurilor disponibile.

--------

O formație iconică a rock-ului alternativ românesc, FiRMA s-a reinventat și s-a remarcat prin produse valoroase care dezvăluie noi perspective în universul audio - video, dar care trasează noi direcții și prin creațiile lansate în lumea teatrului în cadrul spectacolului ”Deșteparea Primăverii” (Teatrul Mic, regia Vlad Cristache) sau a poeziei, printr-unalbum care traversează mai multe stiluri muzicale, intitulat ”Poezii Alese Vol.1”.
 
”POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic care reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA - Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa FiRMA. 
Versurile selectate de membrii trupei FiRMA să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” aparțin poeților George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu.
 
Single-ul "Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul", care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată „Piesa Anului 2018” de publicul Radio Guerrilla.