Fine, It's Pink live

Fine, It's Pink live

Fine, It's Pink live

Proiectul Fine, It's Pink a prins contur în 2013 la Iași îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă) o figura centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, proiectul Fine, it’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest... rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în același timp.

Primul lor EP, YOUNG BURNS, lansat în 2015, a fost catalogat ca un material fresh cu o personalitate puternică și s-a bucurat de apreciere atât pe scena muzicală autohtonă, cât și în rândul presei muzicale europene concentrată pe zona de indie pop/rock, dream-pop, electronica.

Prezentat în premierã pe scena sãLii Berlin "LAVENDER GARDEN" este albumul prin care trupa revine după o lungă serie de experimente sonore care au pus bazele sound-ului lor actual. LAVENDER GARDEN este "un safe place în care ne retragem ori de câte ori presiunea din exterior devine insuportabilă; un loc care nu cunoaște timp și spațiu, în care gura de aer proaspăt este o resursă inepuizabilă."
____________

https://www.facebook.com/FineItsPink/
https://www.youtube.com/user/fineitspink
https://soundcloud.com/fineitspink
https://fineitspink.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/1RkBFXBhAO3TTxGbj8M2EA/
____________

Special Guest: The Ghost Of 3.13 aka Mihai Costea hailing from Calarasi, Romania. He started messing around with music production around 2004, being influenced by artists like The Flashbulb, Ben Frost, Aphex Twin, Deaf Center and Venetian Snares. His approach on music can be described as a mix between ambient, modern-classical, IDM, glitch and breakcore."

https://theghostof313.bandcamp.com/music
https://soundcloud.com/the-ghost-of-3-13

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Zimmerman (BE)
20:00 - Friday, 25 October
Zimmerman (BE)
Club Control
J Bernardt (BE)
20:00 - Thursday, 10 October
J Bernardt (BE)
Club Control
Linea Aspera
21:00 - Saturday, 2 November
Linea Aspera
Club Control