fbpixel
Skip to main content

Abonament FFIR Weekend 1

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Grădina Cetății Râșnov, Rasnov 20-21 Aug 2022 50 lei
Abonament FFIR Weekend 1

Vrei să te bucuri de începutul FFIR14 la maxim? Dacă după dezbaterile și filmele din oraș, seara vrei să te relaxezi în Grădina Cetății Râșnov, ascultându-i și pe cei de la om la lună sâmbătă, 20 august, iar Bosquito în același weekend, duminică, 21 august, abonamentul ăsta e pentru tine.

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. Bosquito oferă în fiecare reprezentație live energia și pasiunea specific latină combinată cu veselia arhetipului balcanic prin melodii consacrate precum "Bosquito", "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", "Tu ești iubita mea", "Pepita", auzite mereu în concertele lor unde nu te lasă să stai pe scaun.

Detalii și informații noi: www.facebook.com/filmsiistoriirasnov

we also recommend

voucher valabil 2 luni de la achiziție
Experimenteaza - curs online de pictura pentru incepatori


Online, pe zoom.us

06.07.2022
I AM MY OWN LIGHT | Arun Sardana, Bhaskar Das, Amit Mishra

a transformational musical journey to connect with your inner child
Sala Rapsodia, Bucuresti

FINALE
31.07.2022
FINALE


Biserica Viscri