Concert byron x Muse Quartet

Concert byron x Muse Quartet

Concert byron x Muse Quartet

FFIR16 va începe în grădina Cetății Râșnov cu un concert pe care cu toții îl așteptam în acest decor: byron împreună cu Muse Quartet!

Sâmbătă, 17 august 2024, ora 20:00

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 8 albume de studio, trei concerte filmate si 2 viniluri. Sunt obișnuiți să cânte atât electric pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și acustic sau alături de cvartet de coarde sau orchestră simfonică

Cel mai recent material -efemeride- lansat la finalul lui 2023 printr-un turneu național de promovare este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor recurente, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

Muse Quartet cauta mereu Altfelul: Fetele nu țin cont de limite și își exercită talentul și capacitățile instrumentelor clasice și în alte genuri muzicale, prezentând în concerte noi și noi nuanțe ale muzicii cinematice, pop și rock. Cvartetul a avut numeroase proiecte și colaborări cu trupe atât în țară cât și în străinătate alături de artiști de renume precum: Smiley, Feli, Andra, Alexandrina Hristov, The Motans, Deliric, C.T.C., Golan, Silent Strike, byron, Lucia și mulți alții.

*Copii până la 12 ani au gratuite, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
20:00 - Saturday, 17 August 2024
Order

40 lei (presale)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe