fbpixel
Skip to main content

RMNights2 prezintă - EVERGREED//SCARS OF A STORY//Abstract Grave//Awake The Demons

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
fabrica, Bucuresti Sunday, 18 September 2022 / 19:00 29 lei (presale)
RMNights2 prezintă - EVERGREED//SCARS OF A STORY//Abstract Grave//Awake The Demons

Savurăm prima bere corectă a toamnei într-un concert excepțional alături de EvergreeD, Scars Of A Story,  Abstract Grave și Awake The Demons 

EvergreeD - trupă de death metal sibiană ce activează sub acest nume din 1998. Pe lângă piesele cunoscute, vor veni cu două compoziții noi de anul acesta. Trupa promite ca de obicei un show energic iar ei sunt:

Sebastian Bucătaru - chitară, voce;

Sergiu Zeicu - chitară, voce;

Petre Manu - chitară;

Ciprian Badiu - bass;

Florin Gheorghiță - tobe.

 

SCARS OF A STORY [Melodic Metalcore] [Romania]

Scars of a Story, din Cluj-Napoca, a luat naștere la inițiativa chitariștilor Peter Grezer (Stereofeelings) și Sucală Vlad (All One). 

În încercarea de a da metalcore-ului, o interpretare nouă și melodică, celor doi li se alatura basistul Dani Șipoș (All One), toboșarul Cristi Lipovan și vocalistul Hrenovschi "Bitză" Marian, ultimii doi făcând parte din trupa Antidot. După crearea unor piese proprii care să reprezinte spiritul trupei, 

Scars of a Story a debutat în data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert în deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reactii pozitive, membrii trupei au continuat sa dezvolte și să rafineze piesele proprii în pregătirea urmatoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan părăsește trupa, dar este inlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean. 

Având o formulă completă restabilită, formația continuă seria concertelor împărțind scena cu trupe internaționale precum Subscribe, Betraying the Martyrs,Veil of Maya,In Other Climes, Violent Chapter, Jinjer, Hopes Die Last și trupe romanești ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception și For the Wicked.

In vara anului 2016 trupa prezintă primul material discografic,un album full-length,intitulat „Behind your so called comforts”,urmand o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

https://www.youtube.com/watch?v=xMHMp8tGCdc

https://www.youtube.com/watch?v=fcwa-pPCRGE

https://www.facebook.com/scarsofastory

https://soundcloud.com/scarsofastory

https://www.reverbnation.com/scarsofastory8

https://open.spotify.com/album/6kwC58rkppWHLALRTuzLRk

 

Abstract Grave

Plictisiți de aceleași piese reciclate la nesfârșit, Shov (Why Cat, Why?!) și Radu (Between life and death) au decis prin 2018 să experimenteze ceva diferit, lansând în cursul acelui an "A twist of fate". Piesa a fost primită surprinzător de bine în undergound așa că au decis că ar fi cazul să creeze un nou proiect, astfel luând ființă Abstract Grave. Prin 2020, Florin se alătură grupului iar primul EP începe să prindă contur. După o perioadă dificilă cauzată de pandemie se lucrează intens la un turneu național dar și la un nou album, planul lor fiind să împletească un sound unic, diferit - <<ca afară>> cu videoclipuri profunde, parțial inspirate din realitate.

Awake The Demons  (ATD) este o trupă de metal constănţeană ale cărei baze au fost puse încă din anul 2016. Punând-se accentul pe muzică si uniune, formaţia încearcă să surprindă audienţa la fiecare concert prin piese pline de energie, emoţie si expresivitate.

Membrii Awake The Demons sunt:

Claudiu Ciorbaru – Voce

Ioana Pîrvu – Chitară

Rareş Ungureanu – Chitară

Ştefan Parască - Bass

David Bălan – Tobe