fbpixel
Skip to main content

Dimitri’s Bats

Dimitri’s Bats

Dimitri’s Bats started in 2017 and their music, a blend of eclectic sounds touched by dark undertones, will make you want to dance from the first listening. A fresh sight in the Romanian indie/alternative scene, Dimitri's Bats are constantly blurring the lines between dancefloor beats and alternative riffs. Their sound is peppered with varied influences such as Anderson .Paak, Jacob Collier, alt-J or Tyler the Creator.

 

Until now, they released a debut EP in 2018, "Mess", with its lead single "Cold" being in Top 10 Romanian Songs of 2017 according to national station Radio Guerrilla. More music is currently on the way. 

 

Dimitri`s Bats- Cold

https://youtu.be/u3BrBMQj_So

 

 

Their latest single, "Cold feat. Muse Quartet", is a daring re-imagining of the original song, taking the bluesy, sultry vibe of the original and turning it up to 11, showcasing just how much of a performer frontman Radu Osaciuc is. The added string quartet brings an elegant vibe to the whole setup, providing some welcome dramatic flair in the chorus. Check out the live video version on the band's YouTube page: https://youtu.be/jdbIrzkX98s

 

 

Dimitri`s Bats

http://fb.com/dimitrisbatsofficial
https://instagram.com/dimitrisbatsofficial/ 

***Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veți participa la evenimentele unteatru.

Participarea la evenimentele incluse în programul festivalului Zilele unteatru 11 este permisă doar în următoarele condiții:

- Prezentarea dovezii de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2,  și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. 

- Prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.

- Prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.

- Prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG, efectuat cu cel mult 14 zile anterior desfășurării evenimentului).

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului. 

Pentru  a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 30 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea evenimentelor.

În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor în spațiul de eveniment. Organizarea spațiului a fost realizată în conformitate cu normele de distanțare impuse de contextul actual.

we also recommend

3-6 AUGUST 2023
Mera World Music

2022
MERA, TRANSYLVANIA, Cluj-Napoca

21.10.2022
ARTISTTREETBA (Cluj-Napoca)