fbpixel
Skip to main content

Desculț pe Lună - Lansare EP

Desculț pe Lună - Lansare EP

Desculț pe Lună - Lansare EP Desculț pe Lună - Lansare EP

Lansăm primul nostru EP! Și nu oricum, ci printr-un eveniment live de la Music Hub în care vom cânta toate cele 5 piese de pe albumul •Vis Recurent• proaspăt apărut sau, cum spun cei cărora muzica le ține de foame, „proaspăt scos din cuptor”. 

Pentru că vrem ca și voi să faceți parte din această experiență, vă așteptăm să fiți cu noi în timpul live-ului, să vă faceți comozi, să ne lăsați întrebări, curiozități și poate un subscribe. Între piese vom răspunde tuturor mesajelor (unu’ nu scapă!), urmând ca la final să vă spunem câteva detalii despre o surpriză pe care o pregătim pentru voi.

Așadar, așteptăm să ne vedem pe ecranul tău și să cântăm ce ne vine în cap! Transport gratuit, livrăm până în camera ta.

Proiectul ”Desculț pe Lună” a luat ființă în Cluj-Napoca în toamna anului 2019 sub forma unui concept care înglobează un cumul de tendințe și influențe muzicale, de la alternative și soft rock la stoner și psychedelic. Numele formației provine din afinitatea grupului pentru libertatea de a visa, din percepția conform căreia artistul își dezvelește sufletul în fața publicului său și se afișează gol pentru a se arăta pe sine.

Ne vedeți joi, 25 noiembrie, de la 20:00 fix, pe canalul de YouTube al Music Hub: https://youtu.be/kd1yk1jDJEg!