fbpixel
Skip to main content

Darul Ingerilor de Craciun

Darul Ingerilor de Craciun

Darul Ingerilor de Craciun

Sărbătoare Crăciunului se pregătește din timp!  Bucurați-vă de primul concert de Crăciun din acest sezon, prilejuit de campania de strângere de fonduri inițiată de Angelus TV împreună cu ERCIS FM, televiziunea și radioul catolic din casele dumneavoastră.

Concertul extraordinar de Crăciun Darul îngerilor de anul acesta este dedicat acestei campanii. Cumpărând un bilet la acest eveniment ajutați cele două realități media catolice să existe și să se dezvolte.

Evenimentul va avea loc cu prezență fizică sâmbătă, 3 decembrie la ora 19:30 în Catedrala sf. Iosif din București și va fi mai apoi transmis de televiziunea Angelus TV în Ajunul Crăciunului.

Printre nenumăratele „daruri ale îngerilor”, cele muzicale ne vor fi aduse de sopranele Ramona Păun, Silvia Micu, Ana Cebotari, pianiștii Ștefan Lovin, Iulian Bereș, Alexandru Burcă, Magdalena Faur, chitaristul Călin Grigoriu, micii artiști Albert Lovin, Gloria și Dominic Elekes, organistul Eduard Antal, Corul de cameră Preludiu și Corul Catedralei Sf. Iosif din Burești – dirijate de Andrei Stănculescu, Corul de Copii Radio – dirijor Răzvan Rădos.

Vă așteptăm cu drag la întâlnirea cu îngerii care deja vestesc cea mai frumoasă sărbătoare a anului!

Stay Up To Date With Your Favorite Events