Cred Că Sunt Extraterestru. Invitați: Fantome - BT Live

Cred Că Sunt Extraterestru. Invitați: Fantome - BT Live

Cred Că Sunt Extraterestru. Invitați: Fantome - BT Live

BT Live prezintă:
Cred Ca Sunt Extraterestru
Invitați: Fantome

Open doors: 20.30h
Intrare:
--- 20 lei în pre-sale pe Eventbook.ro
---- 30 lei la intrare, în seara evenimentului.

___*******________*****______
"Astept de o viata sa lucrez intr-un astfel de proiect. Nu am stat sa ne gandim prea mult. Nu suntem adeptii vreunui trend. Ne-am pus la treaba si dupa 2 ani de inregistrari si repetitii am deschis primul album Cred Ca Sunt Extraterestru care pentru mine reprezinta maturizarea mea ca artist." (Afo).

Primul material CRED CA SUNT EXTRATERESTRU “CCSE EP” a fost lansat în Octombrie 2015. Albumul 7.83 Hz, lansat in noiembrie 2016, poate fi downloadat de pe www.subcarpati.com

www.facebook.com/Cred.Ca.Sunt.Extraterestru/
https://soundcloud.com/culesedincartier
FREE Download Cred Ca Sunt Extraterestru: http://subcarpati.com/credcasuntextraterestru/

___*******________*****______
Fantome, prinși între trecut și viitor, între versuri de acasă și ”off the dome”, s-au lansat pe scena în 2015.

Dacă primul album - „Micul Paris” - a fost creat cu o temă lautărească, urbană și nostalgică, noul materia lansat l afinalul lui 2017, intitulat „Volumul 2”, abordează un sound mai electronic și mai dinamic, păstrând, totodată, identitatea și amprenta muzicală a trupei. Albumul conține track-uri compuse în perioada 2016-2017 de către Fantome, cât și colaborări cu Nimeni Altu', Faust și Argatu.

www.facebook.com/fantomeofficial
https://soundcloud.com/fantomeofficial

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend