fbpixel
Skip to main content

Control 8 - Day 1

Control 8 - Day 1 Thurston Moore, The KVB

Control 8 - Day 1

Thurston Moore, The KVB

Sărbătorim 8 ani de Control cu 4 zile în care sintetizăm povestea principala a clubului, propunându-vă un line-up în care mixăm live-urile underground cu party-uri ţinute de hot DJ’s. Vă mulțumim pentru sprijinul din toți acești ani și vă promitem un sezon și mai spectaculos decât anterioarele.

Line-up pe zile:

------------------------
Miercuri 12 octombrie
------------------------

THURSTON MOORE BAND

Thurston Moore a fost unul din cele mai importante nume ale scenei alternative încă de la începuturi, înainte ca această muzică şi atitudine să se numească în vreun fel. Un Sonic Youth şi nemumărate colaborări mai târziu, Thurston este la fel de experimental şi noise, la fel de sensibil şi melodic. Împreună cu James Sedwards (guitars, UK), Deb Googe (of My Bloody Valentine, bass, UK) and Steve Shelley (Sonic Youth, drums, USA).

http://thurstonmoore.com/
https://www.facebook.com/ThurstonMooreOfficial/

THE KVB

UK Duo girlfriend-boyfriend, shoegaze neo-psihedelic cu live audio-vizual experimental. Drone synth-etizate, reverb copleşitor şi minimal art wave – Berlin techno approved? Desigur!

http://www.thekvb.co.uk/
https://www.facebook.com/thekvbmusic/

-----------------------
Joi 13 octombrie
-----------------------

HIDDEN ORCHESTRA (live)

O orchestră care nu există, o orchestră imaginară asamblată în studio, de Joe Acheson, din înregistrările separate ale diferiţilor muzicieni din diferite zone şi curente. Sunetul dark, cu bas, percuţii şi field recordings ca highlights, va fi re-creat live, pe scenă.

Live Band: Joe Acheson - bass and electronics / Poppy Ackroyd - piano and violin / Jamie Graham - drums/ Tim Lane - drums and trombone

http://www.hiddenorchestra.com/
https://www.facebook.com/HiddenOrchestra/

HOT CHIP (DJ SET)

Un DJ set al unei trupe poate fi de cele mai multe ori axat pe un singur stil şi variaţiuni pe temă. Cu Hot Chip nu e cazul, singura constantă fiind vibe-urile de dans, fie că sunt synth-pop, soul, r&b, geek-rock sau techno. Vor mixa pentru noi Alexis Taylor si Felix Martin.

http://www.hotchip.co.uk/
https://www.facebook.com/hotchip/

------------------------
Vineri 14 octombrie
------------------------

DANIEL AVERY (DJ Set)

Fie ca producător sau DJ, Daniel Avery ne ia cu el într-un trip în care deplasarea se face prin dans, pe muzică dintr-o multitudine de galaxii ale undergroundului electronic.

https://soundcloud.com/danielavery
https://www.facebook.com/danielmarkavery

KASSEM MOSSE (live)

Exceptional killer leftfield house şi techno cu elemente neconventionale, experimentale şi gloomy, blend-uite atât de bine încât devin normale şi intră în circuitul firesc al mişcării şi vibe-ului de club. Mai presus de toate, The Groove!

https://www.residentadvisor.net/dj/kassemmosse
https://www.facebook.com/kassemmosse/

------------------------
Sambata 15 octombrie
------------------------

KUEDO (live AV show)

Prin beat-uri dramatice rapide şi synth-uri intergalactice infuzate de stări futuriste, Kuedo scurt-circuitează realitatea cu intenţia de a explora noi dimensiuni, ceea ce în 2016 este absolut obligatoriu.

https://soundcloud.com/kuedo
https://www.facebook.com/kuedo/

CRIMES OF THE FUTURE(live)

Boss level combo între Scott Fraser şi Timothy J Fairplay, doi vizionari ai undergroundului londonez electronic. Nopţile viitorului vor fi foarte întunecate, atât de întunecate pe cât sună încă de acum noaptea lor.

https://soundcloud.com/crimes-of-the-future
https://www.facebook.com/crimesofthefuture/

COURTESY (DJ Set)

Absolventă a RBMA Tokyo, cu o biografie pornită şi desfăşurată în mare parte în Groenlanda, jurnalist muzical şi realizatoare de radio în Copenhaga, Najaaraq Nicoline Kleist Vestbirk tinde (cum altfel decât) spre partea cosmică a muzicii techno.

https://soundcloud.com/courtesy707
https://www.facebook.com/CourtesyDK/

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe