fbpixel
Skip to main content

[ANULAT] Two Gallants | Opening: Please The Trees

Live

[ANULAT] Two Gallants | Opening: Please The Trees Live

[ANULAT] Two Gallants | Opening: Please The Trees

Având în vedere evenimentul tragic de săptămâna trecută, Club Control și managementul Two Gallants au decis anularea evenimentului de sâmbătă, 7 noiembrie, ce ar fi încheiat turneul european al trupei din San Francisco.

Cei care au achiziționat bilete online au fost contactați pe e-mail pentru detalii despre refund [ în cazul în care nu ați primit e-mailul vă rugăm să ne contactați pe office[at]eventbook[dot]ro]. Cei care au cumpărat bilete de la Club Control sau librăriile partenere le pot restitui în timpul programului de lucru.

---

Formația folk-rock californiană Two Gallants va concerta, în premieră la București, sâmbătă, 7 noiembrie, la Control Club, în cadrul turneului european de promovare a noului album, We Are Undone. În deschidere: Please The Trees (Cehia). Biletele s-au pus în vânzare, online, prin Eventbook.ro.

Two Gallants sunt Adam Stephens (chitară, clape și voce) și Tyson Vogel (tobe, chitară și voce). Originari din San Francisco, cei doi fac muzică împreună de la vârsta de 12 ani, însă numele, inspirat de titlul unei povestiri de James Joyce, și l-au asumat abia în 2002, când aveau deja 21 de ani.

După două CD-uri self-released și un album de debut, The Throes, lansat de Alive Records, Two Gallants au semnat în 2005 cu Saddle Creek Records, lansând, în anul următor, What the Toll Tells, album ce i-a făcut cunoscuți dincolo de granițele Statelor Unite, datorită single-ului Steady Rollin. De atunci, duo-ul a concertat la numeroase festivaluri internaționale și a lansat încă trei albume de studio, cel mai recent fiind We Are Undone (2015).

Lansat de ATO Records, casa de discuri a lui Dave Matthews, albumul a fost înregistrat în doar o lună și produs de Karl Derfler, care a mai lucrat cu multe nume mari, de la Tom Waits la No Doubt.

Fideli formulei inițiale și combinației chitară – tobe, încă de la albumul de debut din 2004, Two Gallants au evoluat sonor în ultimii ani, iar ultimul album pune în balanță piese trash blues ca We Are Undone și Some Trouble și balade austere ca My Man Go și There’s So Much I Don’t Know. Temele abordate sunt schimbările sociale dramatice din orașul natal, iluzia autenticității dezastrul ecologic iminent și înstrăinarea, iar cei doi membri ai trupei mărturisesc că se simt inspirați atunci câd recunosc că nu dețin toate răspunsurile.

Never deny the power of an unbeatable dynamic duo – Consequence of Sound

This stark, dark piece of Americana opens up with each listen – The Telegraph

Californian duo’s fifth album laments a lost San Francisco against swaggering blues backdrop - Uncut

http://twogallants.com/

Two Gallants – Incidental (video): https://www.youtube.com/watch?v=oRzZDHVxfJc

Two Gallants – We Are Undone: https://www.youtube.com/watch?v=md4kAlLj_jA

Concertul Two Gallants / Please The Trees de la București este organizat de Control Club, în colaborare cu OneDay Live. Parteneri: Tanănana, Mixtopia.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1634953150082894

Biletele se pot achiziționa în avans, la prețul de 30 de lei, online, prin Eventbook.ro (http://eventbook.ro/event/bilete-concert-two-gallants-club-control) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4), Librăria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45) sau Librăria Franceză Kyralina (Str. George Enescu, nr. 8).