fbpixel
Skip to main content

Concert Trupa SPAM

Cântecele care ne-au făcut

Concert Trupa SPAM Cântecele care ne-au făcut

După al doilea album, „Facem Dragoste”, în așteptarea celui de-al treilea, Trupa SPAM prezintă un spectacol-concept care păstrează stilul sincer, relaxat, romantic și vesel care marchează spectacolele trupei, dar într-o nouă formă.

 

În spectacolul „Cântecele care ne-au făcut”, pe lângă unele dintre cântecele trupei care vă sunt cunoscute, altele în primă audiție, veți asculta cântecele care ne-au format, pe fiecare în parte și  ne-au făcut să iubim muzica. Va fi un spectacol personal, în care membrii trupei își vor pune sufletele pe tavă, povestind și cântând poveștile care i-au adus până aici.

 

„Cântecele care ne-au făcut” este un proiect la care ne gândim de ceva vreme, ca o plecăciune pentru cei cărora le datorăm ceea ce ne definește ca artiști - dragostea pentru muzică fiind, în același timp, felul nostru de a mulțumi celui mai bun public pe care îl poate avea o trupă - al nostru. Nu vom face acest spectacol de foarte multe ori, așa că sperăm să vă avem din nou alături, mai ales că după concertul ăsta vom rămâne mai prieteni decât am fost până acum.

we also recommend

voucher valabil 2 luni de la achiziție
Experimenteaza - curs online de pictura pentru incepatori


Online, pe zoom.us

18.08.2022
MUMUSH 2.0


Adrianu Mare

Meet me at the swing by Bucharest Jazz Orchestra & Jazz Roots Bucharest
15.07.2022
Meet me at the swing

by Bucharest Jazz Orchestra & Jazz Roots Bucharest
Teatrul Godot (Palatul Bragadiru)

Concert El Nino Plaja Goblin & Tulum - Constanta
22.07.2022
Concert El Nino

Plaja Goblin & Tulum - Constanta
Plaja Goblin & Tulum