fbpixel
Skip to main content

PYOGENESIS

In Real Colours

PYOGENESIS In Real Colours

PYOGENESIS / In Real Colours - 20.04.2018 Cluj-Napoca @ Flying Circus Club
Pyogenesis, trupa germana inclusa printre promotorii si inventatorii gothic metalului in varianta germana revine in Romania in cadrul mini-turneului Romanian Soil. Trupa se intoarce astfel in tara de care se leaga concertul lor de come-back din 2014, atunci cand Pyogenesis au revenit pe scena dupa aproape un deceniu de absenta, in cadrul festivalului November to Dismember. Intre timp, trupa germana a lansat doua albume foarte bine primite de public si de media de profil, ambele sub egida Hamburg Records / AMF Records.

Alaturi de Pyogenesis in cadrul Romanian Soil Tour va oficia trupa suedeza IN REAL COLOURS, o combinatie exploziva de pyschedelic vintage rock, in care activeaza mai multi muzicieni cu origini autohtone.

Biletele se pun in vanzare la data de 1 martie si costa 50 lei pentru primele 100 de bilete, ulterior acestora pretul fiind de 65 lei, atat in pre-sale cat si la intrare. Biletele pentru concertul din Cluj sunt disponibile în rețeaua Eventbook online, precum și la Cinema Florin Piersic și în rețeaua de librării Humanitas.

Turneul „PYOGENESIS / In Real Colours, - Romanian Soil Tour 2018” este o co-productie Axa Valaha Productions si Hamburg Records.

Evenimentul din Cluj-Napoca va este prezentat de Hatework / Asociatia Culturala Manifest

we also recommend