fbpixel
Skip to main content

PYOGENESIS

In Real Colours

PYOGENESIS In Real Colours

PYOGENESIS / In Real Colours - 20.04.2018 Cluj-Napoca @ Flying Circus Club
Pyogenesis, trupa germana inclusa printre promotorii si inventatorii gothic metalului in varianta germana revine in Romania in cadrul mini-turneului Romanian Soil. Trupa se intoarce astfel in tara de care se leaga concertul lor de come-back din 2014, atunci cand Pyogenesis au revenit pe scena dupa aproape un deceniu de absenta, in cadrul festivalului November to Dismember. Intre timp, trupa germana a lansat doua albume foarte bine primite de public si de media de profil, ambele sub egida Hamburg Records / AMF Records.

Alaturi de Pyogenesis in cadrul Romanian Soil Tour va oficia trupa suedeza IN REAL COLOURS, o combinatie exploziva de pyschedelic vintage rock, in care activeaza mai multi muzicieni cu origini autohtone.

Biletele se pun in vanzare la data de 1 martie si costa 50 lei pentru primele 100 de bilete, ulterior acestora pretul fiind de 65 lei, atat in pre-sale cat si la intrare. Biletele pentru concertul din Cluj sunt disponibile în rețeaua Eventbook online, precum și la Cinema Florin Piersic și în rețeaua de librării Humanitas.

Turneul „PYOGENESIS / In Real Colours, - Romanian Soil Tour 2018” este o co-productie Axa Valaha Productions si Hamburg Records.

Evenimentul din Cluj-Napoca va este prezentat de Hatework / Asociatia Culturala Manifest

we also recommend

DBE 9 O nouă reverie
15.08.2018
DBE 9

O nouă reverie
Poarta 7, Spatiile RYMA, Cetatea Alba Iulia, Alba Iulia

Thy Art Is Murder Walk the Abyss / Divided By Perception /  As I Fall
02.07.2018
Thy Art Is Murder

Walk the Abyss / Divided By Perception / As I Fall
Quantic, București

HAUSLAND PARTY hosted by Hoang Nguyen
02.07.2018
HAUSLAND PARTY

hosted by Hoang Nguyen
OASIS LOUNGE, Bucuresti

KAZI PLOAE DJ COMAN + INVITATI
22.06.2018
KAZI PLOAE

DJ COMAN + INVITATI
fabrica, București