fbpixel
Skip to main content

Petra Acker

Music for your soul

Petra Acker Music for your soul

Clubul Taranului va gazdui pe 12 mai un concert solo acustic din seria Music for you soul al Petrei Acker. Va invitam la o calatorie muzicala ce surprinde prin simplitatea si in acelasi timp profunzimea compozitiilor proprii ale artistei, precum si prin interpretarea foarte personala a unor piese din repertoriul international.

Muzica ei vorbeste despre viata si aspectele ei pe toate planurile, despre intrebari si raspunsuri cu care ne confruntam cu totii mai devreme sau mai tarziu, despre zane, natura si oameni frumosi, este muzica pentru suflet - music for your soul - iar publicul are un rol important, fiind nu doar un simplu spectator, ci un participant activ in “calatorie”, martor si in acelasi timp oglinda a intregului proces.

2017 este un an al inceputurilor noi pentru Petra, proiectul solo Music for your soul a debutat oficial pe 3 martie la Teatrul de Arta din Bucuresti in formula acustic, seria de ateliere de improvizatie impreuna cu Anamaria Guguian, inCERc a debutat pe 25 martie la Brasov, primul ei album alaturi de Steven Reich New York Trio, The Billy Taylor Project, ce contine piese compuse de regretatul Billy Taylor urmeaza sa se lanseze in curand, iar ealucreaza la albumul ce va contine compozitiile ei proprii. Un preview - o piesa de pe acest material, va fi lansata in seara de 12 mai.

Vocea si timbrul vocal al Petrei s-au dezvoltat de-a lungul a 25 de ani pe scene din Romania, Germania, Austria, Ungaria, Slovacia si Marea Britanie, alaturi de artisti consacrati ai scenei interne si internationale precum Michael Acker (RO), Albert Tajti (RO), Alexandru Anastasiu (RO), Joel Holmes (SUA, New York), Viktor Toth (HU), Thomas Siffling Trio (DE), Elly Wright (AT/SUA), Roger Treece (SUA) si multi altii, precum si prin diversele stiluri muzicale pe care le poate aborda cu usurinta (muzica clasica, gospel, funk, jazz, blues, soul, R'n'B si nu numai).