fbpixel
Skip to main content

Pestilence

Concert

Pestilence Concert

Trupa olandeză PESTILENCE chiar nu are nevoie de prezentare, fiind una dintre bornele absolut obligatorii ale genului pentru orice amator de durități, indiferent dacă îi asculta pe vremuri sau îi descoperă abia acum, odată cu revenirea pe scena extremă. Nu sunt multe formațiile care au reușit, de-a lungul anilor, să producă nu mai puțin de patru albume consecutive care să intre în categoria must have. Este vorba, bineînțeles, despre Malleus Maleficarum (1988), un debut discografic încă ancorat undeva între thrash-ul cu care au început și death-ul pe care aveau să-l definească ulterior, cu clasicul Consuming Impulse (1989). Și este vorba despre Testimony of the Ancients (1991), fără îndoială una dintre acele bijuterii de agresivitate împletită cu tehnică și melodie ale anului 1991. Și, în sfârșit, cum Pestilence au fost mereu cu un pas înaintea vremurilor lor, este vorba și despre excepționalul Spheres (1993), album care a nuanțat direcția tehnică, progresivă și jazzy ceva mai timidă a precedentului opus, îndepărtându-se cu siguranță de ceea ce lumea numea pe atunci death-metal sau, mai degrabă, creând o nouă dimensiune a genului. 

Setlistul pregătit pentru turneul Fight The Plague este unul alcătuit exclusiv din piese de pe aceste patru albume.

Detalii despre trupele din deschidere vor fi anunțate în scurt timp.

Concertul din Cluj-Napoca are loc în data de 14 februarie, în clubul Flying Circus (Universității nr. 3) și vă este prezentat de Hatework (prin Asociația Culturală Manifest) cu sprijinul Romanian Thrash Metal Club.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 18 noiembrie prin partenerii Eventbook.Ro online, precum și la Cinema Florin Piersic și în rețeaua de librării Humanitas.

Primele 100 de bilete vor avea prețul special de 45 de lei, după acestea prețul de presale al biletelor va fi de 55 lei.

În ziua concertului, în măsura în care vor fi bilete disponibile la intrare, acestea vor costa 60 de lei. Numărul total de bilete scoase la vânzare este de 300.

Keep supporting extreme music!

we also recommend

15.03.2022
Wolfgang Haffner Trio la Jazz Fan Rising

"Haffner plays Haffner" / în premieră în România
Sala Dalles București, Bucuresti

31.10.2021
SACRIFICE OF THE GODS

SoNoRo Festival.16
ARCUB Gabroveni, Bucuresti

ANATOMY OF HAPPINESS SoNoRo Festival.16
07.11.2021
ANATOMY OF HAPPINESS

SoNoRo Festival.16
Romanian Athenaeum