Concert IMUND & Gri la Flying Circus Cluj

Concert IMUND & Gri la Flying Circus Cluj

Concert IMUND & Gri la Flying Circus Cluj

În martie 2024, trupele IMUND și GRI, două formații născute-n pandemie, cu membri ce-au lovit, de mulți ani, la sacul underground-ului romănesc, susțin 2 concerte în orașele lor de baștină, Timișoara și Cluj!

#############################

Flying Circus Cluj, Piața Unirii 21 400091 Cluj-Napoca, Romania Ora: 20:00
Alte info: curând

#############################
IMUND ( RO / TM )
“Peste ceea ce era deja murdar, peste dezgust și indiferență s-a întrupat IMUND, ca ultim strigăt al lumii vechi. Distrugător și nemilos, el își calcă sub tălpi propria origine, sfârtecand trecutul din a carui inimă elibereaza speranta, visul, modestia și iubirea.”
Imund este o trupa rock din Timisoara care abordeaza un gen muzical in care sunt imbinate elemente de NU-Metal, Hard-Core si Hip-Hop.
Trupa este formata din Mircea Leuca (tobe), Daniel Marghiloman (chitara), Daniel Petreus (bass) Ovidiu Takacs (voce) si Florin Badara (chitara). In echipa completă, cei cinci ajung în momentul în care realizează ca au devenit o “trupă” și că dincolo de repetiții există un mesaj care trebuie dat mai departe, oferit lumii. Asa s-a nascut Imund.
In iarna lui 2021, trupa incepe lucrul la inregistrarea primelor piese, ca mai apoi in 6 mai 2022, Imund apare pentru prima oara public in compania selecta a celor de la Implant Pentru Refuz pentru care deschid concertul de la Faber in Timisoara. In 11 iunie a urmat cel de-al doilea concert alaturi de Coma, la clubul Nerv din Arad, de atunci au urmat o serie intreaga de evenimente la festivaluri (headliner la Rock La Mures 2023) si cluburi.
Chitara / Daniel Marghiloman “Tzutzi”
Chitara / Florin Badara “Ozzy”
Bas / Danile Petreus “Watcha”
Tobe / Mircea Leuca “Rockerul”
Voce / Ovidiu Takacs “Bulbuc”
Voce / Ovidiu Vinereanu “Ochelari”
Website: https://imund.ro
Facebook: https://facebook.com/Imund.band
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0XGWwI7rpAlnWrb9ObOuCM
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/imund/1612541323 

#############################
GRI ( RO / CJ )
Născut în timpul pandemiei, în 2021, proiectul Gri s-a vrut inițial unul de studio, dar s-au dat peste cap de 3(zeci de) ori, ca vajnicul Greuceanu după ce l-a adunat Ispirescu de prin popor, și totul s-a metamorfozat într-o trupă.
Galileo, primul single de pe EP-ul Știu s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezentă pe toate platformele de streaming, preicum și pe youtube, sub formă de lyric video. “Nesigur”, a venit pe 15 august, la fix jumătate de an după primul, sub formă de visualiser și pe toate platformele digitale de streaming.
Piesa “Știu” feat. Mihnea Blidariu alături de EP-ul omonim au ieșit pe 6 decembrie 2023 pe toate platformele digitale, precum și sub formă de videoclip.
Ne numim Gri, deci nu cântăm despre lucrurile roz ce ne înconjoară, ne uităm în special la noi înșine, la relația cu anturajul, cu familia, cu mediul social, cu contextul politic, războaiele ce ne înconjoară și, în mod firesc, la trăirile și sentimentele ce ni le trezesc toate astea.

Ciprian Sav (chitară ritm, voce backing)

Adrian Turcu (chitară bas)

Doru Nedelcu (chitară solo/armonie, fx, keys, scratch, voce backing) Mihai Șarlea (voce principală)

Paul Gaciu (tobe)

Agregator: https://distrokid.com/hyperfollow/gri6/tiu

Facebook: https://www.facebook.com/GriBandRomania

YouTube: https://www.youtube.com/@griband5620

Instagram: https://www.instagram.com/gri.band.romania/ 

Bandcamp: https://noisuntemgri.bandcamp.com/

Apple Music, Youtube Music, Deezer, Tidal, Amazon, etc

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend