fbpixel
Skip to main content

Concert F.Charm București

Concert F.Charm București Invitați: Hoynar, Dj Jonatan

Concert F.Charm București

Invitați: Hoynar, Dj Jonatan

F.Charm, pe numele real Bogdan Florin Vläsceanu, este pe piaţa muzicală românească de peste 18 ani, versurile sale atingând sufletul a milioane de fani. Denumit .Eminescu contemporan", F.Charm ne face părtaşi prin poezile sale la un manifest împotriva superficialităţi, a lăcomiei și a tot ce e nociv în societate, îndemnându-ne să ne întoarcem la ceea ce autorul considerà essential.

          În prezent, F.Charm este unul dintre cei mai reali si profunzi artisti din industrie, activand ca si producator/compozitor atat pentru el cat si pentru alti artisti.

F.Charm – Oaia Neagra

          F.Charm a lansat până în prezent 6 albume, 1 EP si acum isi lanseaza intr un concert de senzatie in Bucuresti in club Azero albumul nr. 7 “Negru pe Alb“. Toate piesele lansate si promovate au obținut aprecieri masive din partea fanilor și au devenit virale.

Din anul 2017 pana in prezent artistul a strans o comunitate impresionanta datorita contentului muzical livrat si showurilor pline de hipe si emotie pe care le a sustinut cu succes an de an. In anul 2021 artistul a pasit si pe scena literaturii Romanesti, lansand primul sau volum de poezii “Oaia Neagra din multimer” fiind catalogat ca Best Seller in urmatoarele categorii

#1 Categoria – Carti de poezii

#2 Categoria – Lieteratura Romana

#3 Categoria – Beletristica

#3 Categoria – Literatura Contemporanta

#8 Categoria – Carti

 Deși muzica îi ocupă cea mai mare parte din timp și energie, F.Charm este și un mare entertainer.

Stay Up To Date With Your Favorite Events