fbpixel
Skip to main content

Days of Confusion

În deschidere: Cenușa Soarelui

Days of Confusion În deschidere: Cenușa Soarelui

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal, cu identitate proprie dată de amestecul liric/agresiv căruia i-au adăugat multă atmosferă şi diversitate.

În cei 7 ani de când Days Of Confusion sunt prezenți pe scena muzicală au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical, până în prezent.

Trupa a obținut până acum premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 a fost nominalizată la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).

Mai multe pe:
www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO
www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE

In deschidere: CENUSA SOARELUI

Formatia ia oficial fiinta in Cluj Napoca, 2017, prin lansarea primului lor videoclip pentru piesa “Instrainare”. Trupa este compusa din membri asezonati in multiple stiluri muzicale, care reusesc apoi sa uneasca aceste influente si sa le categorizeze drept “Uneori Metal”. De la breakdownuri agresive la parti melodice sensibile si pasaje instrumentale complexe, Cenusa Soarelui reuseste sa abordeze o gama variata de gusturi, sa zicem cate putin pentru fiecare.

Pe langa videoclipul oficial, acestia au lansat si varianta live a piesei “Marcus e acasa” si un playthrough video pentru mai sus mentionata piesa “Instrainare”.

Piesa “Marcus e acasa” a fost filmata si inregistrata in cadrul primului lor concert sustinut in data de 28 Octombrie 2017.

Componenta:
- Ionut Domilescu - Voce
- Serban G. Ontanu Craciun - Chitara
- Ionut Florin Dumitrescu - Chitara
- Paul Tenciu - Bas
- Robert Bravjak – Tobe

www.facebook.com/CenusaSoarelui/
www.youtube.com/watch?v=nbL9NGLupXM
www.youtube.com/watch?v=0MepmHu7vqo
www.youtube.com/watch?v=Q-q6wUeLv20&feature=share