Concert AD LIBITUM VOICES | Tu Ești Primăvara Mea | Oradea

Concert AD LIBITUM VOICES | Tu Ești Primăvara Mea | Oradea

Concert AD LIBITUM VOICES | Tu Ești Primăvara Mea | Oradea

“Tu ești primăvara mea” - Concert extraordinar Ad Libitum Voices 

Grupul muzical de pop-opera Ad Libitum Voices invită iubitorii acestui gen muzical să celebreze frumusețea primăverii într-un concert special care se va desfășura pe 1 Aprilie 2023 la Filarmonica de Stat din Oradea, începând cu ora 20:00.

„De curând ne-am bucurat de un concert aniversar extraordinar în compania familiei Ad Libitum Voices. Am sărbătorit 10 ani plini de momente frumoase alături de fanii noștri, care ne-au surprins cu un eveniment sold-out și multe aplauze de bis la final. Pentru că ne place să ne ținem de promisiuni, nu am stat prea mult pe gânduri și am revenit cu un nou concert special gândit pentru ei: Tu ești primăvara mea. 

Abia așteptăm să ne revedem la Oradea pe 1 Aprilie, însă până atunci vă așteptăm cu mult drag la toate concertele și evenimentele la care participăm. Vă tzucăm, vă cuprindem și vă mulțumim pentru toată susținerea.” – Ad Libitum Voices

Toți cei interesați pot opta pentru 3 categorii de bilete după cum urmează :

VIP + backstage pass  - 99 lei

( include autograf si photo session la final in baza biletului )

Categoria I - 79 lei

Categoria II - 69 lei

Special pentru fani, am pregătit și o secțiune VIP care asigură atât acces la eveniment, cât și la o sesiune de tip Meet&Greet în care iubitorii acestui proiect muzical vor avea ocazia de a ne cunoaște. Zâmbetele, îmbrățișările și amintirile frumoase vor fi cu siguranță parte din acest moment.

Biletele pentru acest eveniment sunt în număr limitat și sunt disponibile online :

https://eventbook.ro/music/bilete-concert-ad-libitum-tu-esti-primavara-mea-oradea

Despre Ad Libitum Voices

Ad Libitum Voices s-a format ca și grup muzical în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca și este una dintre cele mai apreciate trupe de pop opera din România. Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică.

În ultimii ani, Ad Libitum Voices a concertat pe scene de prestigiu din întreaga țară, la București, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Iași, Oradea, Timișoara și multe altele. Printre momentele reprezentative ale grupului se remarcă participarea la concursul X Factor 2017, unde grupul a ajuns în Marea Finală, deschiderea Semifinalei Eurovision România 2018 de la Salina Turda și participarea la Festivalul UNTOLD 2019, unde Ad Libitum Voices a concertat pe scena principală găzduită la Cluj Arena.

Urmărește Ad Libitum Voices pe site-ul www.adlv.ro și pe paginile de facebook, instagram și youtube Ad Libitum Voices Official.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend