Concert AD LIBITUM VOICES | Tu Ești Primăvara Mea I Cluj-Napoca

Concert AD LIBITUM VOICES | Tu Ești Primăvara Mea I Cluj-Napoca

Concert AD LIBITUM VOICES | Tu Ești Primăvara Mea I Cluj-Napoca

Într-un concert devenit tradiție în ultimii ani, Ad Libitum Voices revin pe scena de la Cluj-Napoca, la Cinema Teatru Florin Piersic, pe 8 martie 2024

Împreună cu fanii trupei ADLV și nu numai, cei 4 băieți aduc primăvara la Cluj dar și un omagiu zilei femeii pe care o vor celebra prin show-ul numit ,,Tu Ești Primăvara Mea”. 

Ad Libitum este singurul proiect muzical din România care îmbină muzica pop cu cea clasică într-o manieră cool, inedită și de succes, așa cum putem vedea prin clipurile lor virale de pe Tik Tok și de pe alte platforme digitale.

,,Tu Ești Primăvara Mea” este despre iubire, romantism, nostalgie, totul transmis prin muzică, de la inimile de pe scenă la inimile din sală! Dacă și tu ai nevoie de asta, acest show este pentru tine!

Te așteptăm!

Acces: 19:30  | Show: 20:30

ADLV EXPERIENCE doar pentru 30 dintre voi, după concertul de pe 8 Martie.

Ce înseamnă asta? Imediat după concert vă așteptăm în autocarul special pregătit pentru voi și vom da startul unui after party pe cinste.

Vă așteaptă o locație exclusivistă, unde vom lua cina împreună, vom face multe poze și veți avea toata atenția noastră pe tot parcursul serii!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe