fbpixel
Skip to main content

Compact B live la Iași

Compact B live la Iași

#rock #concert

După ani și ani... Compact B se reunește în anul 2017, într-o formulă "de aur", cu membrii marcanți ai trupei, care au contribuit de-a lungul anilor la istoria grupului. 

Este formula care aduce hit-urile rock ale anilor 90 într-un show incendiar, făcându-ne să retrăim cu emoție momente din trecut dar și să fim parte din noi amintiri, de neuitat... 

"Vinovații" care ne amintesc de petrecerile din jurul focului de tabără și ne fac să fredonăm melodii emblematice ca: Trenul pierdut, Mă voi întoarce, Hoinarul, Pseudofabula sau Să te gândești la mine, sunt: 

Costi Cămără chitară, fondatorul formației COMPACT B 

Leluț Vasilescu "Megastarul" - baterie, 36 de ani la COMPACT B

Adrian Ordean - chitară solo, 8 ani la COMPACT B, compozitorul hiturilor trupei din anii cei mai prolifici ai trupei 

Adrian Tinca - chitară bass, 10 ani la COMPACT B 

Monel Puia - keyboards 

Gabi Nicolau "Guriță" - vocal. Deși este nou venit în această formulă, anii petrecuți pe scenă și participarea (în juriu) la diverse festivaluri de muzică l-au ajutat să se integreze rapid în familia COMPACT B. Este una din cele mai bune voci din rock-ul românesc, având colaborări cu muzicieni de renume (Krypton).

Compact B, prin profesionalism și dedicare asigură un show live de calitate, iar faptul că au fost invitați să cânte în deschiderea legendarilor SCORPIONS sau DIRE STRAITS este o confirmare a faptului că sunt una din cele mai longevive și iubite trupe din România.