fbpixel
Skip to main content

Cluj Napoca Rock 'n Roll presents: Stoner Night

Last Rizla [gr] / Arashai [ro] / Avalanche Street [ro]

Cluj Napoca Rock 'n Roll presents: Stoner Night Last Rizla [gr] / Arashai [ro] / Avalanche Street [ro]

●Last Rizla● [gr]
https://lastrizla.bandcamp.com/
http://lastrizla.com/

Last Rizla este o trupă de rock din Atena, Grecia, fondată în 2008. Jonglând între sludge, noise și punk, Last Rizla sunt foarte cunoscuți pentru spectacolele lor live pline de sudoare, putoare, dar foarte neașteptat de catartice.

Blestemați de către zeitățile marine antice, Last Rizla au evitat involuntar scenele, cântând, astfel, în beciuri, dormitoare, cariere, balcoane, arcade, piețe, zone verzi, sate părăsite, păduri și alte non-spații augériane.

Arashai● [ro]
-https://www.youtube.com/channel/UCjssUM_U5XK1YV_whmEQ2cw

Arashai este transpunerea în sunet a patru personalităţi diferite. Ne-am combinat pasiunile, influenţele şi ideile noastre, muzicale sau nu, pentru a creea ceva nou şi pentru a transmite un mesaj.

Nu suntem mari fani ai genurilor şi clasificărilor. "Rap metal", "stoner", "grunge", "nu metal", "hardcore" ne descriu doar parţial. Cȃntăm ce ne place, fară etichete. Important să ne mişte şi să fie memorabil, atȃt pentru noi cȃt şi pentru alţii.

Arashai înseamnă personalitate sonoră, ritm, energie, versuri sincere şi riff-uri care te lovesc în faţă ca un scaun de metal.

Avalanche Street● [ro]
https://www.youtube.com/channel/UC1wNdHb3mOVtpAoUfCApHWg

"Într-o seară, ne-am adunat câțiva băieți iubitori de stoner și am dat drumul la distors. A urmat o perioadă lungă de pustnicie în sala de repetiții în care ne-am căutat cuminți un sound doar al nostru.

După mai multe seri, Avalanche Street a ieșit din sala de repetiții de pe strada omonimă cu mai multe melodii proprii, cu un sunet bine definit și cu chef de cântat.

Avem în plan să dăm concerte, să înregistrăm un album și să facem treabă."

we also recommend

Dublă lansare Exile și Mimi "Filme Online Subtitrate Gratis 2018" / "Scurtpe2"
16.03.2018
Dublă lansare Exile și Mimi

"Filme Online Subtitrate Gratis 2018" / "Scurtpe2"
Club fabrica, București

Transylvaliens Festival 2018 5th year anniversary edition
05.07.2018
Transylvaliens Festival 2018

5th year anniversary edition
TBA (jud. Sibiu), Sibiu