Cinematica.Live S1E1

Cinematica.Live S1E1

Cinematica.Live S1E1

CINEMATICA.LIVE | S1E1 – Daniel Dorobanțu [live], Electrons in Slow Motion [live] și IM pulse [DJ set] – 19 martie, Control Club

CINEMATICA.LIVE, o nouă serie de spectacole cinematice cu muzică contemporană și artă video, debutează duminică, 19 martie, de la ora 19:00, la Control Club. Primul episod îi aduce pe scenă, în performance-uri live, pe unul dintre pionierii muzicii ambient în România, Daniel Dorobanțu (Thy Veils), proiectul bucureștean de muzică electronică Electrons in Slow Motion, alături de IM pulse (DJ set).

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

CINEMATICA.LIVE se dorește a fi o experiență imersivă care provoacă spectatorii să descopere o adevarată galerie de artă contemporană dinamică, prin mixul dintre tehnologia inovativă și expresia artistică. Proiectul generează audienței un univers aparte prin sunet, imagine și narațiune, un complex senzorial ce aduce o conexiune între medii și emoții.

De la debutul său în 1995, Daniel Dorobanțu a produs numeroase albume de studio, lucrări de artă video, instalații, spectacole și experimente multimedia. Arta lui este o mărturie a unei viziuni dense despre explorare, căutare și experimentare în sfera nedefinitului. Îl motivează un interes de lungă durată și o cercetare continuă asupra naturii inspirației însăși și asupra aspectelor contemplative și meditative ale procesului artistic.

Lucrările sale au fost comandate și promovate de Institutul Cultural Român și Centrul Ars Electronica din Linz și menționate în The New York Times și The Guardian. Ca și fondator al colectivului Thy Veils, este considerat un pionier al muzicii ambient în România.

Electrons in Slow Motion (EISM) este un proiect de muzică electronică, cu accente ambient-cinematic, experimental și post-rock, dezvoltat de artistul și producătorul bucureștean Marius Copel (Zammorian, Guidance).

După cinci materiale de studio și numeroase coloane sonore pentru filme documentare, EISM pregătește un nou LP, Mekanikaru, ce urmează să fie lansat anul acesta.

IM pulse este proiectul muzical inițiat de Iulian Morar (Guidance), fondator Liveland, curator, creator și protagonist al edițiilor Midweek Tapes din Control.

Seria de evenimente CINEMATICA.LIVE este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Iulian Morar și Marius Copel.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe