fbpixel

BUCURESTI SERATA DEVREME DE CRACIUN - Godoroja Family Jam

BUCURESTI SERATA DEVREME DE CRACIUN - Godoroja Family Jam

BUCURESTI SERATA DEVREME DE CRACIUN - Godoroja Family Jam

Cireașa de pe tortul oricărui concert de Blues si Jazz este desigur un Jam Session! 

Și atunci când el se mai întâmplă și in familie, este chiar un eveniment demn de Sărbătorile de Crăciun care ne pândesc din culise, gata sa intre în scenă!

La Clubul Jazzbook, Str. Carol Davila nr.1, de la ora 19:00, va avea  loc Concertul de Crăciun, Godoroja Family Jam, unde Mike Godoroja, împreună cu gemenii săi minunați, Ana si Alexandru, alături de trupa Blues Spirit, vor cânta pentru întreaga familie a fanilor de muzică bună piese de Blues, Jazz, Opera rock si Muzică electronică.

Ne vom răsfăța cu piese clasice de Blues, Arii din Jesus Christ Superstar, Porgy & Bess, Vangelis și multe alte surprize, pe care le vom descoperi împreună.

Ana Godoroja, studentă la Royal Music Academy din Londra secția canto, va fi soprana care o va interpreta, printre altele pe Fecioara Maria din Jesus Christ Superstar. Serios, câți dintre noi au ascultat live aceste arii?

Alexandru, student și el in UK, pasionat al sintetizatorului ni-l va aduce pe Vangelis și piesele sale, aducându-ne aminte de muzica electronică de super calitate.

Mike va fi amfitrionul acestei seri în familie. alături de trupa Blues Spirit va cocheta cu Blues-ul având și multe alte suprize sub pom, pentru noi.

Daca mai și ninge, facem o felicitare de Crăciun!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe