Bireli Lagrene - Franța (ghitară) | Thierry Lang / Heiri Känzig / Andi Pupato - Elveția (pian, contrabass, percuție)

Bireli Lagrene - Franța (ghitară) | Thierry Lang / Heiri Känzig / Andi Pupato - Elveția (pian, contrabass, percuție) Jazz in Church

Bireli Lagrene - Franța (ghitară) | Thierry Lang / Heiri Känzig / Andi Pupato - Elveția (pian, contrabass, percuție)

Jazz in Church

Bireli Lagrene  - Franța (ghitară)

Un copil-minune, care a depășit cu brio testul maturității, Bireli Lagrene s-a afirmat continuu ca un muzician din ce în ce mai imperios în lumea chitarei și a jazz-ului, unde acum este unul din cei mai mari chitaristi ai lumii.

Thierry Lang / Heiri Känzig / Andi Pupato - Elveția (pian, contrabass, percuție)

La vârsta de șapte ani, Thierry Lang știa deja că vrea să devină pianist. Opt ani mai târziu, l-a descoperit pe Bill Evans. De atunci, jazz-ul a fost viața lui. Cu simțul său înnăscut al melodiei și gustul pentru melancolie, pianistul din Fribourg este unul dintre cei mai apreciați jazzmani ai Elveției. De asemenea, este primul artist elvețian care a înregistrat pentru legendarul label american Blue Note.

Născut la New York, basistul Heiri Känzig este un jucător de lungă durată pe scena internațională. Känzig, care a studiat la Graz, Viena și Zurich, s-a clasat de mult timp printre cei mai buni basiști din Europa.

Andi Pupato este unul dintre cei mai apreciați percuționiști din Elveția. În ultimii cincisprezece ani, a lucrat cu trupe elvețiene și internaționale de top și cu artiști nominalizați la Grammy, precum Andreas Vollenweider, Chico and the Gypsies sau Ronin-ul lui Nik Bärtsch.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe