fbpixel

Andrei Irimia - Live la Filarmonica de Stat Sibiu

Andrei Irimia - Live la Filarmonica de Stat Sibiu

Andrei Irimia - Live la Filarmonica de Stat Sibiu

Pianistul Andrei Irimia revine în luna noiembrie la Sibiu cu piese noi, ce anticipează următorul său album, "Necessery End", album care o să ajungă la public în primăvara anului 2024.

Eveniment realizat în parteneriat cu Simpa

Prin intensitatea muzicii și a tempo-ului, muzica compusă de Andrei Irimia are rolul de a conecta ascultătorii la propriul sine, și de a-i purta într-o călătorie către univers, către trecut și către propria imaginație.

Fiecare piesă este creată din sunete familiare, intime, și spune o poveste pe care și-o construiește fiecare ascultător.

"Cu 2 albume de succes, un EP în colaborare cu Marius Manole, numeroase concerte în săli prestigioase ale filarmonicilor din România și în showcase-uri din Europa, și multe planuri de viitor, Andrei Irimia a devenit unul dintre cei mai apreciați compozitori contemporani de pian din România."

Andrei Irimia va fi acompaniat de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.

IMPORTANT!

- Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

- Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe