fbpixel
Skip to main content

Amalia Gaiță prezintă „Mimosa”

Amalia Gaiță prezintă „Mimosa” Lansare de album

Amalia Gaiță prezintă „Mimosa”

Lansare de album

Amalia Gaiță lansează cel de-al treilea material discografic, intitulat "Mimosa", în cadrul unui concert ce va avea loc la Cinema Victoria, miercuri, 21 iunie, ora 19:30, chiar de Sărbătoarea Muzicii.

Au trecut șase ani de la primul album, „Melting Sun”, iar anul acesta „The Grey EP” a marcat o tranziție stilistică spre noul material muzical, „Mimosa”.

Albumul a fost compus în întregime de către Amalia în 2021, la umbra mimozei din curtea ei. Coperta a fost creată de Florina Mălăel, artist vizual din Timișoara, și reprezintă o scenă din intimitatea Amaliei ce descrie procesul creativ din spatele albumului.

Ca și celelalte două materiale discografice, „Mimosa" a fost înregistrat alături de Vlad Cotruș (chitară), Mihai Moldoveanu (bas) și Adrian Șchiopu (tobe). De mixaj, masterizare și producție s-au ocupat Andrei Jumugă și Cristian „Sol Faur" Popescu din partea Consonance Studio din Timișoara.

„Pentru mine, Mimosa a fost un nou stadiu al experienței creative de care m-am înconjurat în ultimii ani – mai liber, mai curajos. Diversă ca stări și abordări stilistice, muzica Mimosei, asemenea copacului, poartă o sensibilitate la atingere – se deschide și se închide, se ascunde și se descarcă electric" – mărturisește Amalia.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe