fbpixel
Skip to main content

Abonament

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Academia de Muzică "Gheorghe Dima" - Sala Studio, Cluj-Napoca 28-29 May 2022 70 lei Choose seats
Abonament

TRANSILVANIA JAZZ FESTIVAL în parteneriat cu CENTRUL CULTURAL GERMAN CLUJ-NAPOCA va găzdui în ultimul weekend al lunii mai două proiecte muzicale ale unor artiști consacrați pe scenele internaționale:

Sendecki & Spiegel [DE] - 28 mai 2022, ora 19.00

Duo-ul din Hamburg Sendecki & Spiegel [de] aduce împreună două mari talente ale jazz-ului contemporan: pianistul Vladyslav Sendecki și toboșarul Jürgen Spiegel explorează noi dimensiuni ale sunetului ancorate între percuție și pian. Albumul de debut „Two in the Mirror” s-a bucurat de succes la nivel internațional. „Solace” - albumul actual este un melanj de creații de jazz clasic și ritmic, caracterizat mai mult prin interacțiune creativă decât prin improvizații lungi. Albumul prezintă o muzică care conectează și emoționează: https://sendecki-spiegel.de/audio  

Adi Stoenescu Trio [RO / FI / IT] - 29 mai 2022, ora 19.00

Adi Stoenescu Trio este cea mai nouă formulă sub care pianistul Adi Stoenescu explorează peisajul în schimbare al jazz-ului contemporan. Componența  actuală, cu Jonathan Bäckström la contrabas și Alessandro D’Anna la tobe, se organizează în jurul unor compoziții recente, la care se adaugă cele incluse pe albumul „Waking Light” al Adi Stoenescu Group, lansat la final de noiembrie 2021.

Compozițiile propuse în format de trio sunt un prilej pentru interplay, o muzică cu forme mai libere, care se dezvoltă pe moment, ca o conversație între prieteni.  

we also recommend

18.08.2022
MUMUSH 2.0


Adrianu Mare