#3010 Festival

#3010 Festival Eveniment caritabil în beneficiul victimelor Colectiv

#3010 Festival

Eveniment caritabil în beneficiul victimelor Colectiv

La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociația Colectiv GTG 3010 organizează în perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil în beneficiul victimelor din Colectiv.

Sub motto-ul ”Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemorează cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv și este dedicat, totodată, celor care s-au luptat timp de un an cu traume și cu răni grave.

La Berăria H, în cele trei zile ne vor fi alături, printre alții, membrii trupelor: Compact, Talisman, Coma, Metrock, Anton, Krypton Unplugged, Truda, Altar, Awake, Trooper, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Cămărășan Band, Florin Chilian, Bulletproof, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv. Cu sufletul și calitățile sale de prezentator va fi alături de noi prietenul Rock-ului, Cristian Hrubaru.

BILETE

Categoria I de preturi (in fata scenei):

- 50 de lei pe zi 

- 100 de lei abonament / 3 zile

Categoria a II-a (lateral scena dreapta - stanga)

- 30 lei pe zi 

- 60 lei abonament / 3 zile
Banii din vânzarea biletelor vor fi folosiți în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari și pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta să treacă cât mai ușor peste suferința deja existentă.

Concertele vor începe după cum urmează:

Vineri, ora 20:00

Sambata, ora 19:45

Duminica, ora 17:15

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe