OMUL CARE NE TREBUIE / The MAN WE NEED

OMUL CARE NE TREBUIE / The MAN WE NEED Cinemateca Online

OMUL CARE NE TREBUIE / The MAN WE NEED

Cinemateca Online

România / 1979 / 92’ / color / Film social / AG / Versiune digitalizată de Arhiva Națională de Filme 

 

Regia: Manole Marcus

 

Scenariul: Ion Baieșu

 

Cu: Ilarion Ciobanu, Jeana Gorea, Catrinel Dumitrescu, Jean Constantin, Octavian Cotescu, Mircea Anghelescu, Marga Barbu, Cornel Coman, Ovidiu Schumacher, George Mihăiţă, Dumitru Rucăreanu

 

Produs de: Casa de filme 4 

 

Vasile, un maistru betonist pe un şantier, are probleme familiale: soţia doreşte stabilirea lui în oraş, fiul oscilează, în alegerea drumului în viaţă, între matematică şi fotbal, iar fiica este îndrăgostită de băiatul unei personalităţi influente pe plan local. După un timp, realizând că membrii familiei sunt capabili să-şi decidă singuri soarta, Vasile refuză postul care i se oferise in administraţia oraşului şi pleacă din nou pe şantier.

 

 

Filmul a avut premiera în România în 16 noiembrie 1979. A primit Premiul pentru regie, pentru scenariu și pentru interpretare feminină (Catrinel Dumitrescu) în cadrul Premiilor ACIN din 1979.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizionarea spectacolului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe