fbpixel
Skip to main content

Lemonade

Cinefemina

Lemonade Cinefemina

Joi, 17 iunie, de la ora 21:00, în cadrul primei ediții a Festivalului Cinefemina, vom proiecta filmul „Lemonade”, producție România/Germania/Canada/Suedia, în regia Ioanei Uricaru, cu Mãlina Manovici, Dylan Smith, Steve Bacic, Milan Hurduc.

Cinefemina este un omagiu adus femeilor din industria cinematografică (regizoare, scenariste, producătoare) care au contribuit prin munca lor la transformarea industriei într-un loc care promovează egalitatea de gen.

Prima ediție a Festivalului Cinefemina este realizată cu participarea a 9 membri EUNIC (Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Wallonie - Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe, Institutul Polonez) și va aduce în prim plan 8 creații cinematografice. Grădina cu Filme – Cinema & More este partener al festivalului și va găzdui toate proiecțiile din cadrul acestei prime ediții.

Sinopsis:

„Mara, o mamă singură în vârstă de 30 de ani, se căsătorește cu Daniel (un american) în timp ce se află în Statele Unite cu un job temporar de asistentă medicală. Atunci când parcursul ei pentru a obține cartea verde ia o turnură neașteptată, Mara este silită să se confrunte cu un adevăr neplăcut.”

Lemonade, lungmetrajul de debut al Ioanei Uricaru, a fost distins cu premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul de Film de la Sarajevo 2018.

__

„Lemonade”

Dramă / 2018 / România/Germania/Canada/Suedia

Durată: 1h 28 min

Regizor: Ioana Uricaru

Actori: Mãlina Manovici, Dylan Smith, Steve Bacic, Milan Hurduc

__

Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet. Nu se pot achiziționa bilete individuale, ci doar mese întregi de 2, 3 sau 4 locuri (în funcție de necesitate și disponibilitate).
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

we also recommend

disponibil 72h de la prima accesare
Păsări călătoare / Birds of Passage

smART HOUSE films from Bad Unicorn
Online

valabil 1 lună
Bilet cadou

smART HOUSE films from Bad Unicorn
Online

Yaya e Lennie Animest.17
12.10.2022
Yaya e Lennie

Animest.17
Cinemateca Eforie

URMELE TRECUTULUI Filmele Urban Eye @BETA
09.10.2022
URMELE TRECUTULUI

Filmele Urban Eye @BETA
Cinema Victoria Timișoara