ASTÉRIX ET OBÉLIX: MISSION CLÉOPÂTRE

12+ FR RO
ASTÉRIX ET OBÉLIX: MISSION CLÉOPÂTRE ÎN EXCLUSIVITATE LA CINEMA ELVIRE POPESCO

ASTÉRIX ET OBÉLIX: MISSION CLÉOPÂTRE 12+

ÎN EXCLUSIVITATE LA CINEMA ELVIRE POPESCO
FR RO

Regizor: Alain Chabat

Țară: SUA

Anul: 2002

Durată: 107 min

Suntem în anul LII (da, 52!) I.C. Egiptul, aflat sub stăpânirea preaputernicei Cleopatra (da, da, cea cu nasul!) a căzut sub jugul Imperiului Roman. Ba, și mai rău, Cleopatra a ales să-și ofere inima lui Caesar, Iulius Caesar, Imperator al celui mai puternic dintre popoare... Sau, cel puțin așa spune el.

Sătulă de observațiile sarcastice ale lui Cezar, trufașa și frumoasa regină se prinde la un rămășag cu acesta: dacă ea reușește să construiască cel mai magnific palat din lume în trei luni (da, da, 3!), în mijlocul deșertului, el va recunoaște în public că poporul egiptean este cel mai măreț dintre toate. Pentru a duce la îndeplinire această sarcină, Cleopatra îl alege pe Edifis, un arhitect de avangardă ambițios: dacă acesta reușește, ea îl va acoperi în aur. Dacă dă greș, îl va servi drept hrană înfometaților crocodili regali.

Trei luni înseamnă un termen imposibil de respectat fără intervenția vreunui miracol! Iar miracolul se numește Asterix, Obelix și fidelul lor prieten, Panoramix, păstrătorul Poțiunii Magice.

Vreo problemă?

Ai nevoie de un întăritor?

POȚIUNEA MAGICĂ

de la druidul Panoramix

Te face puternic ca un taur, ca un taur enorm!

Vicleanul Artifis, arhitectul oficial al Cleopatrei, hotărăște să facă tot ce-i stă în puteri ca să se răzbune. Edifis, la rândul său, se duce în Galia ca să-l găsească pe druidul Getafix, a cărui poțiune magică este folosită doar de câțiva gali... Dar, în fața puternicei armate a lui Cezar, și a lui Artifis, dușmanul său de moarte, lui Edifis îi va fi oare suficientă poțiunea magică pentru a termina la timp imensul proiect?

Înțeleptul Getafix cere ajutor prietenilor săi Asterix și Obelix, împreună cu Idefix, ca să-și ducă și ei contribuția de naivitate, curaj, forță și umor pentru ca Edifis să construiască palatul la timp. Altfel, pe Edifis îl așteaptă fioroșii colți ai crocodililor!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


MITICĂ POPESCU Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
MITICĂ POPESCU
#comedy
Online
FILIP CEL BUN / FILIP THE KIND Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
FILIP CEL BUN / FILIP THE KIND
Online
PATUL CONJUGAL / THE CONJUGAL BED Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
PATUL CONJUGAL / THE CONJUGAL BED
Online
Iancu Jianu haiducul Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Iancu Jianu haiducul
Online