fbpixel

Zeul carnagiului

Zeul carnagiului Regia Bogdan Sărătean

Zeul carnagiului

Regia Bogdan Sărătean

ZEUL CARNAGIULUI

de Yasmina Reza

 

 

Regia: Bogdan Sărătean

Manager proiect: Hunor Horvath

Distribuție: Emőke Boldizsár, Daniel Bucher, Johanna Adam, Daniel Plier

DURATA APROXIMATIVĂ: 1H 15MIN / 

Două cupluri mature se întâlnesc pentru a purta o discuţie civilizată despre joaca violentă dintre fiii lor. Atmosfera este formală, uşor încordată. Părinţii afişează un zâmbet forţat, încercând să bifeze încă o regulă a bunei cuviinţe. Cine este vinovatul? 

Lucrurile degenerează însă, pe măsură ce măștile încep să cadă.

 

„Personajul central al spectacolului nostru e un hamster. Făptura aceea care nu e nici animal sălbatic, dar nici animal de casă. Deprimat și nefericit în acvariu, dar incapabil să supraviețuiască în afara lui. Incapabil să gestioneze libertatea. 

 

Personajul acesta e omul contemporan. Cu toate măștile lui, cu toate tabieturile lui. Omul occidental. Cel care protestează pe tema schimbărilor climatice, iar apoi ia taxiul spre casă, cu o oprire la fast-food. Omul occidental contemporan, care donează 2 euro pentru copiii din Africa direct de pe iphone-ul său a cărui baterie funcționează cu cobaltul extras din mine de acești copii. 

 

Sau, pur și simplu, un text excelent, cu patru actori foarte buni. Despre asta e vorba în spectacolul nostru.” Bogdan Sărătean, regizor 

Spectacol în limba germană cu traducere în limba română

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe