ZEBRA 2.0 de Saviana Stănescu

ZEBRA 2.0 de Saviana Stănescu

ZEBRA 2.0 de Saviana Stănescu

Pe 1 iunie, Teatrelli găzduiește spectacolul „Zebra 2.0” de Saviana Stănescu, în regia lui Jeremy Goren, o producție AnomalousCo & Wistaria Project (SUA).

Un spectacol media care ridică întrebări despre inteligența artificială, umanitate, imigrare, apartenență și conștiință, în centrul căruia se află povestea fermecător de amuzantă a prieteniei ciudate dintre o inteligență artificială și Zina - o femeie imigrantă care face curățenie în laboratorul în care AI-ul „trăiește”.

Spectacolul urmărește cursul relației lor de-a lungul a 50 de nopți, pe măsură ce Al-ul și Zina învață unul de la celălalt și se schimbă reciproc, într-un dialog sincer despre limbaj, iubire, natura existenței, modul în care oamenii se tratează unii pe ceilalți și cum doi inadaptați își pot găsi împlinirea în această lume nebună și amestecată. Pe măsură ce povestea se îndreaptă spre punctul culminant, personajele sunt treptat - și fizic - subsumate unui film de comedie romantică, proiectat în spațiul de joc, unde se întâlnesc în sfârșit „In Real Life”. (Sau poate că nu?!)

Regie: Jeremy Goren

Performeri: Timothy Edward Craig („AI”) și Salomé Egas („Zina”) 

Design media și operare live pentru „AI”: John Jannone

Video design și imagine: Michi Zaya + Renee Willoughby

Muzică / Sound design: Ras Badejo

Design grafic materiale promovare: Diana Zhdanova și Zofia Bartos

 

O producție AnomalousCo – Jeremy Goren, Kathryn Syssoyeva, Diana Zhdanova 

Co-producător: Wistaria Project

Durata: 90 min.

Spectacolul va avea loc în limba engleză.

La finalul spectacolului, publicul este invitat la o discuție alături de dramaturga Saviana Stănescu și echipa artistică, moderată de criticul de teatru Oana Cristea Grigorescu.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe